Σε Αμφιλοχία και Θέρμο εξορμά η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ για να κλείσει υποψήφιους

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ)ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλωακαρνανίας, παρουσία του μέλους της κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργου Γιαννόπουλου, χθες 19 Φεβρουαρίου 2014, στο Αγρίνιο.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν η τρέχουσα πολιτική κατάσταση στη χώρα και στο Νομό, η προετοιμασία για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές στους Δήμους και στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς και οργανωτικά θέματα του κόμματος.
Αποφασίστηκε η δημιουργία επιτροπών δράσης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η στελέχωσή τους από μέλη της ΝΕ κατά τομέα και κατά περιοχή, στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας. Επίσης, αποφασίστηκε η επίσκεψη κλιμακίων της ΝΕ σε περιοχές του Νομού για αμεσότερη ενημέρωση από και προς τους πολίτες του για τα σωρευμένα και τεράστια προβλήματα που τους μαστίζουν και για συντονισμό των δράσεων του κόμματος με τις τοπικές κοινωνίες για την αντιμετώπισή τους.

Πιο συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
-Με πρωτοβουλία της ΝΕ η ίδρυση νέων Οργανώσεων Μελών (ΟΜ)του ΣΥΡΙΖΑ σε περιοχές που δεν έχουν ακόμα συσταθεί.
-Επίσκεψη κλιμακίου της Συντονιστικής Επιτροπής της ΝΕ στην Αμφιλοχία και στο Θέρμο για συντονισμό και οργάνωση αυτοδιοικητικών παρεμβάσεων στους αντίστοιχους Δήμους.
-Η πλήρης στελέχωση συντονιστικού οργάνου για την προετοιμασία των περιφερειακών εκλογών στο Νομό.