Απάντηση Κωνσταντάρα σε Κασόλα

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις στο Θέρμο για το ναυάγιο της συναίνεσης ανάμεσα στην παράταξη Πορφύρη και την αντιπολίτευση. O Σπύρος Κωνσταντάρας με δήλωσή του απαντά στην ανακοίνωση του κ. Θόδωρου Κασόλα και όσα του καταλόγισε για το ναυάγιο της συναίνεσης. “Θα πρέπει να κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του στον πολιτικό καθρέφτη. Γνωρίζουν καλά οι πολίτες του Θέρμου ποιος έγινε φτωχότερος από την πολιτική και ποιος πλουσιότερος. Το ποιος είναι ασυνεπής ή συνεπής” σημειώνει με νόημα μεταξύ άλλων ο Σπ. Κωνσταντάρας.

δημαρχείο ΘέρμουΑναλυτικά :
«Υπάρχουν άνθρωποι που η κατηγορία τους είναι για σένα ο καλύτερος έπαινος», έλεγαν οι Λατίνοι. Αυτό παρατηρώ μεταξύ των συμπολιτών μου, αλλά και όσων γνωρίζουν την κρυστάλλινη πολιτική μου διαδρομή, οι οποίοι απομονώνουν, με τη στάση τους, το νέο έγγραφο πολιτικό παραλήρημα του κ. Κασόλα και του υποκινητή του. Μάλιστα, τον ενόχλησε ότι πολιτεύομαι και σε ολόκληρο το νομό. Είναι ο ίδιος που στις 1/2/2014 με δημόσια δήλωσή του απαξίωνε σχεδόν στο σύνολό τους, τους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Θέρμου. Η νέα ανακοίνωσή του αποδεικνύει την πολιτική του γύμνια, αφού δεν επεξηγεί, γιατί το « 1 ένα» και το «3 τρία» έγγραφο που δημοσιεύει, με ημερομηνία 12-2-2014, δεν φέρουν την υπογραφή του κ. Δημάρχου και φέρνει στις 13-2-2014 παραποιημένο κείμενο υπογεγραμμένο, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση μου και συμφωνία μου, αν και ήξερε ότι από την προηγούμενη μέρα, με δημόσια ανακοίνωση ο συνδυασμός της «ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» τον είχε απορρίψει, ως μη έχοντα τα εχέγγυα να είναι συναινετικός υποψήφιος.

Όσον αφορά στο αν η πορεία μου στην πολιτική είναι υστερόβουλη ή όχι, θα πρέπει να κοιτάξει ο καθένας τον εαυτό του στον πολιτικό καθρέφτη. Γνωρίζουν καλά οι πολίτες του Θέρμου ποιος έγινε φτωχότερος από την πολιτική και ποιος πλουσιότερος. Το ποιος είναι ασυνεπής ή συνεπής, επίσης, αποδεικνύεται από την πολιτική του διαδρομή, αν έμεινε πιστός στις αρχές του ή για ιδιοτελείς σκοπούς αυτομόλησε προς το τοπικό «σύστημα» εξουσίας. Για να κλείσω οριστικώς την πολιτική και προσωπική μου απάντηση στον «συναινετικό» που έμεινε μόνος, χωρίς υποψηφίους και ψηφοφόρους, ισχύει η ρήση του «Γέρου της Δημοκρατίας»: «εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».
Θέρμο 21-2-2014
Σπύρος Κωνσταντάρας
Δικηγόρος
Πολιτευτής Ν.Δ. Αιτ/νίας