Βάρια ήττα για τον Παναιτωλικό από την Καλλονή

φωτό : paravatos.eu
Η Καλλονή… πάτησε τον χειρότερο φετινό Παναιτωλικό, κέρδισε με 3-1, ενώ έχασε και ευκαιρίες για δώσει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο σκορ!

Τραγωδία…
Μόνο αυτή η λέξη, μπορεί να χαρακτηρίσει την εικόνα που παρουσίασε ο Παναιτωλικός, ο οποίος ήταν ένα… φάντασμα και με παιδαριώδη λάθη στην άμυνα, έκανε δώρο την νίκη στην Καλλονή. Η απουσία του Μπικέι ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, αφού δεν υπήρχε καμία συνεννόηση στα μετόπισθεν των «καναρινιών», με αποτέλεσμα τα λάθη να διαδέχονται το ένα το άλλο. Σε ένα από αυτά, μετά από πολύ μακρινή εκτέλεση φάουλ στο 11′, Καλί και Κούσας μπερδεύτηκαν, με τον Κεϊτά να μην αφήνει ανεκμετάλλευτη την γκάφα και να νικάει από κοντά τον Ράφαελ για το 1-0. Μάλιστα, αυτό ήταν το πρώτο τέρμα του υψηλόσωμου μέσου της ΑΕΛΚ.

Καλλονή-ΠαναιτωλικόςΚαμία αντίδραση!
Οι φιλοξενούμενοι, παρά το τέρμα που δέχτηκαν, δεν… ταρακουνήθηκαν και παρέμειναν σε πολύ κακή κατάσταση. Με μοναδική εξαίρεση τον κινητικό Καμαρά, όλοι οι παίκτες του Χάβου ήταν έξω από τα νερά τους. Ενδεικτικό της εικόνα και το τρομερό λάθος του Τζούνιορ, ο οποίος στο 35′ προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα με το στήθος στον Ράφελ, αλλά αντ’ αυτού την έστρωσε στον Λεοζίνιο, με τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού να πραγματοποιεί μία καίρια επέμβαση για να διορθώσει.

Μπορεί σε εκείνη την φάση να την γλύτωσε, όμως το γκολ τελικά ήρθε 6 λεπτά αργότερα, πάλι από αμυντική αδράνεια! Ήταν το 41ο λεπτό, όταν ο Γιονάν με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Μανούσο, ο οποίος είχε ξεχαστεί από τους αντιπάλους του και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την κεφαλιά και να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Καλύτερος στην επανάληψη, αλλά…
Στο δεύτερο μέρος, ο Χάβος πέρασε στο γήπεδο τους Νταλμά, Μπόγιοβιτς, με τον Παναιτωλικό να παρουσιάζεται πιο φρέσκος και με διάθεση να πιέσει και να διεκδικήσει την ανατροπή. Παρόλα αυτά, κόντρα στην ροή του αγώνα, η Καλλονή… έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων και κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα τέρμα! Για ακόμα μία φορά στο παιχνίδι, ένα τραγικό λάθος στοίχισε στην ομάδα του Αγρινίου, με τον Μαρσέλο να δοκιμάζει από πολύ μακριά ένα σουτ και να νικάει τον Ράφαελ, ο οποίος έχει αποκλειστική ευθύνη, αφού η αντίδρασή του ήταν… ερασιτεχνική, αφού το «έπνιξε».

Κι άλλες ευκαιρίες η Καλλονή, ο Παναιτωλικός το γκολ!
Το τελευταίο μισάωρο, το παιχνίδι άνοιξε ακόμα πιο πολύ, με τις δύο ομάδες να έχουν πολλές ευκαιρίες. Ειδικά η Καλλονή, θα μπορούσε να έχει πετύχει τουλάχιστον ένα ακόμα τέρμα. Οι γηπεδούχοι ήθελαν πολύ ακόμα ένα τέρμα, για να… ξεπληρώσουν την τεσσάρα του πρώτου γύρου, όμως τελικά, αυτός που βρήκε δίχτυα ήταν ο Παναιτωλικός. Δράστης, ο Νταλμά, ο οποίος στο 76′ δοκίμασε μία σέντρα-σουτ, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά, να μπερδεύει τον Χογκ και να αναπαύεται τελικά στην εστία των γηπεδούχων.

πηγή : gazzetta.gr