Συνεχίζονται οι θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον στη Ναύπακτο

Με επιτυχία συνεχίζονται στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις 23 Φεβρουαρίου 2014 υλοποιήθηκαν οι θεατρικές παραστάσεις του 1ου Δ.Σ. Ναυπάκτου , Γ’1 και Γ’2 τάξης με τα θεατρικά έργα «Η λίμνη το έσκασε» της Φαίη Ρεϊζίδου και «Τενεκεδούπολη» της Ευγενίας Φακίνου, αντίστοιχα. Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία της προστασίας των υδάτινων πόρων, καθώς και την σημασία της ανακύκλωσης. Οι παρευρισκόμενοι θεατές κάθε ηλικίας, χειροκρότησαν τη προσπάθεια των μικρών μαθητών και των εκπαιδευτικών τους.

* Ευχαριστούμε θερμά τους εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπάκτου κα Τσόλου Βασιλική της γ1′ τάξης και κα Πολυδώρου Βασιλική της γ2′ τάξης, καθώς και την θεατρολόγο του σχολείου κα Γιαλούρη Φωτεινή, για την σημαντική προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον στους μικρούς μαθητές, μέσα απο τις θεατρικές παραστάσεις.