“Αυτοκτόνησε” και “σφάχτηκε” από την διαιτησία ο Παναιτωλικός στη γιορτή του

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Παναιτωλικός στη Λειβαδιά από την τοπική ομάδα. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε από το δεύτερο λεπτό με το γκολ του Μπούντιμιρ και όλα έδειχναν ότι θα γιόρταζε τα 88α γενεθλιά του με ένα διπλό. Όμως από την μια μεριά οι χαμένες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο του Παναιτωλικού και η προκλητική διαιτησία του Καμπαξή που απέβαλλε τον Μ. Χάβο στο πρώτο ημίχρονο και τους Γκάλο – Κουτρουμάνο στέρησε από τον Παναιτωλικό τη νίκη με δυο γκολ που σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις…!!! φωτό paravatos.eu

Λεβαδειακός-ΠαναιτωλικόςΜόνο ιδανικό μπορεί να χαρακτηριστεί το ξεκίνημα για τον Παναιτωλικό, αφού πριν συμπληρωθούν καλά καλά 2 λεπτά στην αναμέτρηση, τα «καναρίνια» κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Σε μία εντυπωσιακή φάση, ο Μαρτίνες βρήκε πάρα πολύ όμορφα τον Καμαρά μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αυτός γύρισε άψογα στον Μπούντιμιρ, που με πλασέ κατάφερε να νικήσει τον Στρατηλάτη και να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Το τέρμα του Μπούντιμιρ, ανάγκασε τον Λεβαδειακό να ανέβει ψηλά και να ψάξει την ισοφάριση. Μάλιστα, ο γρήγορος τραυματισμός του Τζούνιορ βοήθησε πολύ τους γηπεδούχους, που το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να μπορούν να ανησυχήσουν τον Ράφαελ. Ο Παντελίδης, που είδε πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του κέντρου, πέρασε τον Ροτζέιρο στην θέση του Πετράτζι, προκειμένου να παίξει ψηλά και να πετύχει ένα γρήγορο τέρμα. Η κίνηση αυτή, δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα… Ο μεσοεπιθετικός των Βοιωτών, αν και ήταν πολύ κινητικός, όσες φορές βρέθηκε σε καλή θέση, άργησε να εκτελέσει και έδωσε την ευκαιρία στους Κούσα και Μπικέι να του κλέψουν την… ταυτότητα!

Καλύτερος ο Παναιτωλικός!
Και στην επανάληψη, η ομάδα του Παναιτωλικού ήταν καλύτερα, αφού οι γηπεδούχοι πίεζαν χωρίς αποτέλεσμα, ενώ οι παίκτες του Χάβου προσπαθούσαν να χτυπήσουν στην κόντρα και ήταν αυτοί που έδειχναν πιο κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος. Ο Παντελίδης προσπαθούσε με αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, όμως δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «καναρινιών». Στην αντίπερα όχθη, με πρωταγωνιστή τον Καμαρά, ο Παναιτωλικός είχε αρκετές ευκαιρίες, με τον Στρατηλάτη, όμως, να πραγματοποιεί μερικές εκπληκτικές επεμβάσεις. Όλα αυτά, μέχρι και το 85′ και την κόκκινη του Γκάλο, που άλλαξε τις ισορροπίες!

Σε μία χαζή ενέργεια, ο Γκάλο άφησε την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, αφού παρεμπόδισε εκτέλεση φάουλ και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα! Η συνέχεια, όμως, δεν ανήκει μόνο στον Λεβαδειακό, αλλά και στον διαιτητή της αναμέτρησης, αφού με λάθος αποφάσεις του διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Αρχικά, στο πρώ5το λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε λανθασμένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Παναιτωλικού, από το οποίο ήρθε και η ισοφάριση. Και σαν να μην έφτανε αυτό, λίγα δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση των 4 λεπτών που ήταν οι καθυστερήσεις, ο Καμπαξής είδε ανατροπή του Χαραλάμπους από τον Κουτρομάνο μέσα στην περιοχή, από το ριπλέι, όμως, η απόφαση αυτή φαίνεται… υπερβολική! Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μάντζιος, ο οποίος νίκησε τον Ράφαελ και ολοκλήρωσε έτσι ακόμα μίαεπική ανατροπή για την ομάδα του Λεβαδειακού, που επανέλαβε τον άθλο του αγώνα με τον Άρη και πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο!