«Δένουν» Χάβο στο Αγρίνιο

ΧάβοςΣυζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μάκη Χάβο αναμένονται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στον Παναιτωλικό με την ομάδα ήδη να έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει στον Παναιτωλικό με τη διοίκηση της ομάδας να έχει ως πρωταρχικό στόχο την ανανέωση του συμβολαίου με τον Μάκη Χάβο.Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό του Αγρινίου, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Μάκης Μπελεβώνης, τόνισε πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για την επόμενη χρονιά.Ακόμη, οι ιθύνοντες την ΠΑΕ μετά τις εξελίξεις με τον Έλληνα τεχνικό θα στραφούν στην ανανέωση παικτών, που στόχο θα έχουν την βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας.

«Σε μεγάλο βαθμό έχουν ξεκαθαρίσει πολλά και τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουμε και τη διαδικασία των ανανεώσεων, αλλά και με τους στόχους που μας ενδιαφέρουν. Μεγάλες αλλαγές δεν θα γίνουν, αλλά σίγουρα θα υπάρξει ανανέωση. Κινήσεις με στόχο τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας», δήλωσε ο Μπελεβώνης.

πηγή : sport-fm.gr