Κουτρουμάνος – Μπακάκης: «Εμείς ηθικοί νικητές»

Λεβαδειακός-ΠαναιτωλικόςΠαράπονα από την διαιτησία και από τον τρόπο που ήρθε η ήττα στη Λιβαδειά είχαν οι παίκτες του Παναιτωλικού όπως τα εξέφρασαν στην κάμερα του novasports μετα το ματς οι Κουτρουμάνος και Μπακάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις
Μπακάκης: «Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι ξέραμε ότι ο Λεβαδειακός καιγόταν για βαθμούς και θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως σταθήκαμε πολύ καλά τακτικά αντέξαμε για 85 λεπτά χάσαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι αλλά όπως είδε όλη η Ελλάδα εμείς είμαστε ηθικοί νικητές. Αφήνω τον κόσμο να κρίνει ποιος άξιζε να κερδίσει και ποιος όχι. Μείναμε με 10 παίκτες στο 85′, η αντίπαλη ομάδα πίεζε, ισοφάρισε με μια στημένη φάση και δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και πάλι με στημένη φάση που δεν ξέρω αν υπάρχει πέναλτι η έχει προηγηθεί οφ σάιντ. Ατυχήσαμε και χάσαμε το παιχνίδι»

Κουτρουμάνος: « Σήμερα νικητές είμαστε εμείς ηθικά. Τώρα θα κοιτάξουμε μπροστά , το επόμενο παιχνίδι, συνεχίζουμε και θα δούμε τι έχει φταίξει στο βίντεο.Δεν θέλω να σχολιάσω το παιχνίδι, απλά όπως σας είπα ηθικά είμαστε εμείς οι νικητές»

φωτο : paravatos.eu