Κούσας: «Πρέπει να δείξουμε μαχητικότητα»

Ο αμυντικός του Παναιτωλικού, Γιώργος Κούσας, ανέφερε ότι οι παίκτες του Παναιτωλικού θα πρέπει να είναι μαχητικοί για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Λεβαδειακό, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στο Novasports.gr και τον Γιώργο Μαρκόπουλο.

ΚούσαςΑναλυτικά όσα είπε:
Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: “Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Μετά από μία πολύ καλή απόδοση που ηττηθήκαμε πάμε μέσα στη Λιβαδειά για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για την εικόνα του αντιπάλου: “Είναι δύσκολο το έργο μας. Εάν εμείς παίξουμε καλό ποδόσφαιρο όμως δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα”.

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του αντιπάλου: “Ο Λεβαδειακός είναι μια σκληρή ομάδα, με αρκετά καλούς και ποιοτικούς παίκτες, όπως είναι ο Μάντζιος και ο Ροζέριο και χρειάζονται προσοχή”.

Για το πως περιμένει να εξελιχθεί το παιχνίδι: “Αυτό θα το δούμε στο γήπεδο αλλά εμείς πηγαίνουμε παντού για τη νίκη”.

Για το ποιο είναι το δυνατό σημείο του Παναιτωλικού: “Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να είμαστε μαχητικοί γιατί εκτός έδρας πρέπει να είσαι μαχητικός για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο”.