Ο Μαζαράκος δικαιώνει τον Καμπαξή για το πέναλτυ του 95

φωτο: paravatos.eu

Η φάση του 95 ηταν ολο το παιγνιδι στη Λειβαδιά .Ο Γιαννης Κάμπαξης έδωσε χωρίς δισταγμό την εσχάτη των ποινών επειδή ειδε τράβηγμα του Κουτρουμάνου στον Χαραλάμπους και στο τέλος ο παρατηρητής Ηλίας Μαζαράκος τον δικαωσε αφου κανοντας χρηση βίντεο πηγε και ειδε τη φάση, συμφωνώντας με την υποδειξη του πέναλτυ .

Για την ΚΕΔ πάντως η περιπτωση αυτή κρινεται επιμαχη και αρα θα την δουν και πάλι, όπως κάνουν και σ όλες τις φάσεις που χρληζουν ανάλυσης . Για την αποβολή του Γκάλο δεν γεννάται θεμα αφου μόνος του προκάλεσε την αποβολη του, μπαίνοντας μπροστά τη μπάλα ενώ εέχε καταλογισθεί φαουλ σε βάρος της ομάδας του .

Μέχρι να φτάσουμε στα τελευταία λεπτά ο Κάμπαξης ειχε περάσει απαρατήρητος μ ένα Παναιτωλικό να χάνει αλεπάλληλα τέρματα και στο τέλος να διαμαρτύρεται και να φορτώνει την ηττα στην διαιτησια .Οι βοηθοί Δημος Αναστόπουλος και Βασίλης Καμπούρης δεν είχε προβλήματα ενώ ο τέταρτος Τάσος Παπαπέτρου είχε πολύ δουλειά ιδιαιτερα στα πρώτα λεπτά όταν ο Χάβος διαμαρτύρονταν για τις κίτρινες που εδειξε ο Κάμπαξης με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο.

πηγή : diaititis.gr φωτο paravatos.eu