Περισσότεροι από 150 μαθητές συμμετείχαν θεατρικές παραστάσεις για το Περιβάλλον στη Ναύπακτο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου, οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών των Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση για τον Πολιτισμό και το Περιβάλλον “Πράσινο+Μπλε”σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας.

Στις 09 Μαρτίου υλοποιήθηκαν οι δύο τελευταίες θεατρικές παραστάσεις απο το Δ.Σ. Εκπαιδευτηρίων Πάνου και από το Δ.Σ. Λυγιά Ναυπάκτου με τίτλο «Το δέντρο που έδινε » του Σελ Σιλβερστάϊν και «Παραμύθια να τα φας στο πιάτο» του Βαγγέλη Ηλιόπουλου, αντίστοιχα. Οι μικροί μαθητές έστειλαν, μηνύματα για την σημασία της φύσης για τον άνθρωπο, καθώς και για την σημασία της σωστής διατροφής μας.Συγχαρητήρια αξίζουν στη θεατρολόγο των Δ.Σ. Εκπαιδευτηρίων Πάνου, Χριστοφή Νικολέτα στην εκπαιδευτικό του Δ.Σ. Λυγιά Ναυπάκτου, Ζησιμοπούλου Αλεξάνδρα καθώς και στην θεατρολόγο – ηθοποιό, Ευαγγελάτου Ειρήνη, που δημιούργησαν και υλοποίησαν με επιτυχία τις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις.

Στη δράση “ΟΙΚΟθέατρο 2014” συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 150 μαθητές και παρακολούθησαν τις θεατρικές παραστάσεις πάνω από 1.500 θεατές.Συγχαρητήρια σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία Ναυπάκτου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν, για το σημαντικό αποτέλεσμα, του να περάσουν μηνύματα για το περιβάλλον και τη διατροφή στους μικρούς μαθητές και ευχόμαστε η διάθεση των Σχολείων για συμμετοχή στη δράση “ΟΙΚΟθέατρο” να συνεχιστεί
και για το έτος 2015.