Συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Αιτωλοακαρνανίας με Κατσανιώτη

Συνεδρίαση διενήργησε η ΝΟΔΕ, στην οποία παρέστησαν ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ . Κατσανιώτης Ανδρέας, ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής Ελλάδας κ. Πέτραινας Γιώργος, ο Πρόεδρος Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Ελλάδας κ. Αθανασόπουλος Ανδρέας, η Τομεάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Φάντη, και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ. Μπόκα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Σύρρος, αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει τη μόνη αξιόπιστη πρόταση για την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο και κάλεσε τα κομματικά στελέχη σε εγρήγορση, προκειμένου να μεταφερθούν σε όλο του Νομό οι θέσεις και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ακολούθως, επικεντρώθηκε στο Νομό επισημαίνοντας ότι η ΝΟΔΕ έχει αρχίσει να συντάσσει πρόγραμμα με τις προτεραιότητες που είναι αναγκαίες για την ανάπτυξη του Νομού. Όπως ανέφερε, οι πυλώνες, στους οποίους θα πρέπει να δοθεί έμφαση, είναι η επιχειρηματικότητα, ο αγροτικός τομέας, ο πολιτισμός και τον τουρισμός.

Εν συνεχεία, ο κ. Κατσανιώτης αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, τόνισε ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει μια ομάδα, η οποία θα είναι επιφορτισμένη να κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της Περιφέρειας και να αξιοποιήσει τις προοπτικές του τόπου μας.Στην τοποθέτησή του ο κ. Πέτραινας αναφέρθηκε στο υπάρχον πολιτικό κλίμα και στους στόχους που έχει θέσει η Ελλάδα, αλλά και στη στρατηγική που θα ακολουθηθεί κατά τη διάρκεια τον Ευρωεκλογών. Για την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή προοπτική είναι μονόδρομος και σε καμιά περίπτωση η ψήφος των πολιτών δεν πρέπει να είναι διαμαρτυρίας αλλά ψήφος ευθύνης και ωριμότητας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.Ακολούθως, ο κ. Αθανασόπουλος εξήγησε τη νέα δομή οργάνωσης του κόμματος, η οποία στηρίζεται στις τοπικές, νομαρχιακές και περιφερειακές οργανώσεις αλλά και στην προσθήκη των δέκα θεματικών ενοτήτων για τη δραστηριοποίηση περισσότερων ενεργών μελών της κοινωνίας.