Κωνσταντόπουλος vs Παπαθανάσης : η επιλογή του αδελφού προκάλεσε αντιδράσεις

«Προσωπική» χαρακτηρίζει την επιλογή του αδελφού του Θόδωρου να στηρίξει τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπακτίας, Θανάση Παπαθανάση, ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Με επιστολή του, στην οποία σχολιάζει αρνητικά την απόφαση του αδερφού του εξαπολύει παράλλήλα επίθεση κατά του Θ.Παπαθανάση.

“Η επιλογή του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου στα δημοτικά δρώμενα της Ναυπακτίας είναι προσωπική και με αφήνει παγερά αδιάφορο τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου. Ευχόμαστε κάθε προκοπή!!! στον υποψήφιο αλλά δεν θα τον ακολουθήσουμε στις λάθος συντηρητικές επιλογές του…” σημειώνει χαρακτηρτιστικά και προσθέτει : “Η Ναυπακτία δεν μπορεί να περιμένει τίποτα από την ανεπαρκέστατη υποψηφιότητα του Θανάση Παπαθανάση η οποία κρίθηκε το 2010 από την κοινωνία της Ναυπακτίας και μπήκε στο περιθώριο”. Και καταλήγει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος λέγοντας “Το καινούριο και η προοπτική για τη Ναυπακτία δεν είναι η παράταξη του Θανάση Παπαθανάση, η οποία παραπέμπει σε ένα μίζερο, κακό και ατυχές παρελθόν του Δήμου, αλλά τα δημοκρατικά ψηφοδέλτια τα οποία έχουν τόσο παρόν και μέλλον αλλά και προοπτική για τη Ναυπακτία”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας, Θανάσης Παπαθανάσης, απάντησε χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον Δ.Κωνσταντόπουλο λέγοντας πως «είναι προφανές ότι η δυναμική του συνδυασμού μας προκαλεί πανικό σε κάποιους. Είναι επίσης αλήθεια ότι όλοι κρινόμαστε. Και οι κρίνοντες»…