Χάβος: «Δεχτήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»

“Να σωθούμε και μαθηματικά”
Σημαντικό χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε απέναντι στον Πανιώνιο ο Παναιτωλικός, ο τεχνικός των Αγρινιωτών.Παράπονα από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του στη φάση του γκολ του Πανιωνίου είχε ο Μάκης Χάβος, που ωστόσο τόνισε πως ο βαθμός της ισοπαλίας είναι σημαντικός για τους Αγρινιώτες.

«Ήρθαμε με στόχο να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο α’ ημίχρονο για ένα 25λεπτο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, όμως χωρίς να κάνει ο αντίπαλός μας ευκαιρία, δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ. Στο β΄ ημίχρονο πιέσαμε, ισοφαρίσαμε, χάσαμε δυο ευκαιρίες, όμως εν τέλει πήραμε ένα σημαντικό βαθμό» δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο κόουτς του Παναιτωλικού. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο στόχος μας είναι να σωθεί και μαθηματικά η ομάδα με ακόμα μια νίκη. Από κει και πέρα να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε. Είναι σημαντικό να δέχεσαι τα εύσημα από πολλές ομάδες, όμως οι βαθμοί το κυριότερο. Η φιλοσοφία μου είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Μιλώντας για την εικόνα του Πανιωνίου, σημείωσε: «Περίμενα τον αντίπαλό μας πιο επιθετικό. Όμως το ματς πήγε στην κόντρα, κάτι που εμείς επιθυμούσαμε. Μέχρι το 25′ εμείς είχαμε τη μπάλα και την κατοχή». Ερωτηθείς για το αν δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ, απάντησε: «Θεωρώ ότι είναι σωστό να πάρουν χρόνο συμμετοχής κι αυτά τα παιδιά. Θέλουμε όμως τη νίκη με την Βέροια, οπότε αυτά θα τα σκεφτούμε μετά το Σάββατο το βράδυ».