Στο πλευρό Καραπάνου ο Γιώργος Αντύπας

Αποσύρεται από την προσωπική διεκδίκηση του δήμου ο αντιστράτηγος ε.α. και πρόεδρος του συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής Γιώργος Αντύπας και τάσσεται στο πλευρό του Ν. Καραπάνου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με αξίες και ήθος που γνωρίζει καλά τη διοίκηση, αφού την έχει υπηρετήσει από πολλές θέσεις κατά την στρατιωτική του καριέρα, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί πλέον για τον τόπο του. Είναι η πρώτη συνεργασία που γίνεται μεταξύ συνδυασμών και η οποία ανακοινώθηκε αποκλειστικά από την ΑΙΧΜΗ. Μιλώντας χτες και στο AΙΧΜΗ Radio, ο κ. Αντύπας υπογράμμισε ότι ο μεγάλος αριθμός υποψηφίων σε ένα μικρό δήμο τον ανάγκασε να αναθεωρήσει τις απόψεις του για διεκδίκηση του δήμου και να αποφασίσει την συνεργασία. «Πιστεύω ότι μέσα από τη συνεργασία θα ανταποκριθούμε στην επιθυμία των συμπατριωτών μας για την δημιουργία δημοτικής αρχής αξιόπιστης, μακριά από πολιτικές ή κομματικές επιτάξεις με αξιόλογα και ικανά στελέχη για την δύσκολη υπηρέτησή του, μέσα στη σημερινή κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας, για το καλό του δήμου και των συμπολιτών μας.

Αναλύοντας όλο το σκεπτικό του και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση, ο κ. Αντύπας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η επιλογή μου, μετά από προσωπικές βασανιστικές σκέψεις, χωρίς άλλες παρεμβάσεις και προσωπικά οφέλη, ανταποκρίνεται στη συνεργασία μου με τον Νίκο Καραπάνο διότι μας συνδέουν τα παρακάτω κοινά χαρακτηριστικά: Είμαστε νέοι στη διεκδίκηση της εισόδου στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν υπάρχουν ειδικές σκοπιμότητες, προσωπικών, οικονομικών ή άλλων ωφελημάτων από τη διαχειριστική εξουσία του Δήμου, δεν υπάρχουν μαρτυρίες εμπλοκής μας σε κυκλώματα διαφθοράς και διαπλοκής, ενώ υπάρχουν κοινοί στόχοι αναβάθμισης του Δήμου μας και έξοδο αυτού από τη σημερινή τριτοκοσμική κατάστασή του».

«Οι προσωπικές γνωριμίες μας με φορείς εκτός Δήμου θα βοηθήσουν στην ολοκληρωτική εξυπηρέτηση του Δήμου για ανάπτυξη, πρόοδο και απαλλαγής του από τον μαρασμό και την απαξίωση που έχει καταδικασθεί τα τελευταία χρόνια με κύριο σκοπό την επανάκτηση του κύρους που του αρμόζει αναλόγου της ιστορικής του κληρονομιάς και των πλουσίων πλουτοπαραγωγικών πηγών που διαθέτει. Και οι δύο έχουμε απαρνηθεί τις κομματικές ή πολιτικές τοποθετήσεις μας, απαραίτητες προϋποθέσεις για τη σωστή και αντικειμενική διαχείριση της τοπικής εξουσίας με πρόσωπα και στελέχη προερχόμενα απ΄ όλους τους πολιτικούς χώρους. Προσωπικά πιστεύω ότι, ως πρόεδρος Μεσολογγιτών Αττικής με τη συνεργασία και τη συμμετοχή των συμπατριωτών μας της Αττικής, μακριά και πάλι το τονίζω, από πολιτικές ή κομματικές σκοπιμότητες και παρεμβάσεις, μπορούν να επιλυθούν πολλά χρονίζοντα προβλήματα που βασανίζουν την πόλη μας το ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ και γενικότερα το Δήμο», τόνισε σε άλλο σημείο της δήλωσής του ο κ. Αντύπας.

Καταλήγοντας πρόσθεσε ότι: «με βάση όλα αυτά και την αγάπη μου για τον παραμελημένο τόπο μας, αποφάσισα ως υποψήφιος να συνεργασθώ με τον κ. Καραπάνο και πιστεύω να μη διαψευσθώ σε όλα αυτά τα παραπάνω προς επίτευξη του γενικού σκοπού που δεν είναι άλλος από την ΕΞΟΔΟ του Δήμου μας από την σημερινή μιζέρια, αλλά την ευημερία του για πρόοδο και ανάπτυξή του σε κάθε τομέα που του αρμόζει. Η απόφασή μου, ως υποψήφιος Δήμαρχος, ας αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υποψηφίους Δημάρχους μακριά από πολιτικές ή προσωπικές και ιδιοτελείς εγωιστικές σκοπιμότητες για το καλό του τόπου. Ο τόπος μας σήμερα, παρά ποτέ έχει ανάγκη από ηγέτες και στελέχη με κύρος, προσωπικότητα, ήθος, γνώσεις, Διοικητικά προσόντα και πραγματική – ανιδιοτελή αγάπη γι΄αυτόν. Η ενότητα όλων μας μπορεί να δώσει φτερά ανάπτυξης και προόδου στον τόπο μας».