Πρόκληση Βορίδη: Ήταν χρήσιμες οι παρεμβάσεις Μπαλτάκου στην κυβέρνηση

Την εκτίμηση πως ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος δεν είχε «καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής» έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, τονίζοντας ωστόσο πως «ένα πολιτικό ατόπημα» δεν μπορεί να ακυρώσει τη συνεισφορά του κ. Μπαλτάκου στο κυβερνητικό έργο.«Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να γνώριζε ο Μπαλτάκος οτιδήποτε για αυτό το θέμα», ανέφερε στο Mega ο κ. Βορίδης, υπογραμμίζοντας πως «δεν πρέπει να αφήσουμε τον Κασιδιάρη να πάει το θέμα όπου θέλει» και να ξεχαστεί η δράση της ΧΑ.

Παρά ταύτα, απαντώντας στην κριτική που έχει εξαπολύσει η αντιπολίτευση αλλά και το ΠΑΣΟΚ κατά του κ. Μπαλτάκου, ο κ. Βορίδης σημείωσε πως θα ήταν λάθος να διαγραφεί το συνολικό έργο του πρώην γενικού γραμματέα της κυβέρνησης λόγω ενός «πολιτικού ατοπήματος».«Επειδή έκανε ένα πολιτικό ατόπημα δεν θα πούμε πως ο Μπαλτάκος δεν είχε συνεισφορά ή ότι παρεμβάσεις του δεν ήταν χρήσιμες», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

Πηγή: News.gr

Σχόλιο Παραπολιτικής: Την ώρα που τα ΜΜΕ προσπαθούν μάταια να μας πείσουν σχεδόν ότι ο κ. Σαμαράς δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του κ. Μπαλτάκου, ο Μάκης Βορίδης του αναγνωρίζει πολιτικό ρόλο στη λειτουργία της κυβέρνησης.Κατά τον κ. Βορίδη, ο ακροδεξιός συνομιλητής των νεοναζί Μπαλτάκος έκανε «χρήσιμες παρεμβάσεις». Αλλά ο Σαμαράς δεν ήξερε τίποτα…

πηγή : parapolitiki.com