Το ΠΑΣΟΚ στο «ενοικιάζεται» και ο ΣΥΡΙΖΑ “ενοικιάζει”

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά χθεσινή του ομιλία στη πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο θέλησε να κάνει ένα αστείο… με το ενοικιαστήριο στα (πρωην) γραφεία του ΠΑΣΟΚ, που βρίσκονται απέναντι ακριβώς από το σημείο που μιλούσε στην πλατεία. «Μπορεί να ενοικιάζονται τα γραφεία… δεν ενοικιάζονται όμως οι αξίες που κάποτε πρέσβευε αυτό το κόμμα» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι αξίες του ΠΑΣΟΚ… προσπαθώ να καταλάβω ρε Αλέξη τι θέλεις να πεις, αλλά δεν καταλαβαίνω. Αν κάτι ήταν αξία στο ΠΑΣΟΚ, ήταν η χρησιμοποίηση των “αξιών” για την κατάληψη της εξουσίας και το ξανα-μάσημα των “αξιών” για να κρυφτεί η λαμογιά και η μίζα… Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να θέλει να εμφανιστεί ως ο τωρινός συνεχιστής των “αξιών” της 3ης του Σεπτέμβρη, μπορεί να “θέλει να ενοικιάσει τα γραφεία”… αλλά μέχρι να κυβερνήσει οι “αξίες” δεν θα είναι τίποτε άλλο, παρά ένα όχημα για την κατάληψη της εξουσίας.

Αν κυβερνήσει χωρίς λαμογιές, μίζες, χωρίς να ποροσκυνήσει, τους “νταβατζήδες” και χωρίς να δώσει γη και ύδωρ για την προστασία της ιερής αγελάδας του δημοσίου, τότε ναι, τότε να μιλήσουμε για τις αξίες που πια θα έχει δημιουργήσει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ…! Το ΠΑΣΟΚ, άστο, είναι νεκρό…

το δεξί εξτρέμ (εκ μεταγραφής)