Στην ΑΕΚ ο Μπακάκης !

Παίκτης της ΑΕΚ θεωρείται ο Μιχάλης Μπακάκης καθώς ο Φώτης Κωστούλας υπέγραψε στα γραφεία της AEGEAN και ακολουθεί ο ποδοσφαιριστής, με συμβόλαιo τεσσάρων ετών.

Η Μεγάλη Τρίτη είχε από νωρίς ευχάριστα νέα για την ΑΕΚ καθώς δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η ρύθμιση για την χρηματοδότηση της «Αγιά Σοφιάς» (όπως και τα γήπεδα Παναθηναϊκού και Πανιωνίου) από την περιφέρεια Αττικής. Λίγες ώρες μετά, όμως, υπήρξαν ευχάριστα και στα μεταγραφικά καθώς η Ένωση έκανε ακόμη μία κίνηση για το παρόν και -κυρίως- το μέλλον. Οι Κιτρινόμαυροι ενδιαφέρονταν για τον Μπακάκη που ήταν στη λίστα και του Ολυμπιακού και έκλεισαν το θέμα χωρίς να τραβήξει πολύ, με τις ανακοινώσεις να αναμένονται άμεσα.

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, πήγε την Τρίτη στα γραφεία της AEGEAN και σφράγισε την συμφωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για την πώληση του ποδοσφαιριστή, υπογράφοντας τα σχετικά συμβόλαια. Το μόνο που απομένει πλέον είναι η υπογραφή και του νεαρού δεξιού μπακ, ο οποίος έχει ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις και θα δεσμευθεί με την ΑΕΚ με συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Ακόμη ένα μεταγραφικό θέμα κλείνει για την Ένωση, που θα κάνει και όποιες άλλες κινήσεις χρειάζονται για να ενισχυθεί σημαντικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αγρινίου για τον Μπακάκη έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε δεκτή την πρόταση της ΑΕΚ και παραχώρησε τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπακάκη, ο οποίο πριν από λίγο συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας καλή επιτυχία στην καριέρα του».