Κεφαλογιάννης – Καλαντζάκου στο Αγρίνιο : “Εντολή σταθερότητας και όχι ψήφο διαμαρτυρίας” [HDvideo]

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιούν σήμερα οι υποψήφιοι στην ευρωλίστα της ΝΔ M. Kεφαλογιάννης και Ι. Καλαντζάκου. Σήμερα το απόγευτμα βρέθηκαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας μιλώντας αρχικά στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση.

Δείτε στην webtv του myagrinio.gr αποσπάσματα από τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν

Στις τοποθετήσεις τους τόσο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης όσο και η Ιωάννα Καλαντζάκου στάθηκαν στο γεγονός ότι οι ευρω εκλογές αυτές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες, επειδή η λύση για την κρίση βρίσκεται στην Ευρώπη, στην περισσότερη Ευρώπη. “Ο κάθε Έλληνας υποφέρει, όμως η ευρωπαϊκή οικογένεια είναι η δεξαμενή των λύσεων για την ανάπτυξη” είπε χαρακτηριστικά η κα Καλαντζάκου και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα βήματα οικονομική ανάκαμπψης που έχουν γίνει δίνοντας έμφαση στο πλεόνασμα και σημειώνοντας ότι “τα μακροοικονομικά μπορεί να απέχουν χρονικά από την τσέπη των πολιτών όμως γίνεται σωστά βήματα και γι΄αυτό ο λαός σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να δώσει εντολή σταθερότητας και όχι ψήφο διαμαρτυρίας”.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Μ. Κεφαλογιάννης αφού έκανε αναφορά και στο έλλειμμα των υποδομών στη Δυτική Ελλάδα και την Αιτωλοακαρνανία – πρέπει να απολογηθούμε για αυτό, είπε- τόνισε ότι η συμμετοχή της χώρας στην Ε.Ε είχε σημαντικά κέρδη, όπως η ειρήνη και η εμπέδωση της δημοκρατίας, που για τους νέους μπορεί να είναι αυτονόητα όμως για πολλές δεκαετίες ήταν ζητούμενα. “Όσοι δεν βλέπουν αυτά τα κέρδη έχουν πολιτική αχρωματοψία και επενδύουν στην καταστροφή” ανέφερε στη συνέχεια και πρόσθεσε πως οι ευρωσκεπτικιστές και στην χώρα μας είναι μειοψηφία. Ακόμη επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι τα οράματα για τη χώρα δεν μπορεί να είναι αυτά της Αργεντινής, του Εκουαδόρ και της Κούβας. Τέλος υπογράμμισε ότι η λύση για την κρίση στην Ευρώπη είναι περισσότερη Ευρώπη. “Η Ε.Ε είναι ακόμη ένας ημιτελής οργανισμός και δεν μπορεί να ασκήσει πολιτικές, όπως έκαναν οι ΗΠΑ για τις χρεωμένες πολιτείες τυπώντας χρήμα. Μόνο με περισσότερη Ευρώπη θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε πολιτικές που θα αντιμετωπίσουν την κρίση όπως η έκδοση ευρωομολόγων και επιπλέον χρήματος”.