Στο Θέρμο η υπ. Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά

Συνεχίζει την περιοδεία της σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα της Αιτωλοακαρνανίας η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, μεταφέροντας στους πολίτες το μήνυμα του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας και εκ νέου υποψήφιου Απόστολου Κατσιφάρα για «μια ομάδα, ένα στόχο, ένα όραμα».

Η κυρία Σταρακά μαζί με υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους της Αιτωλοακαρνανίας με τον συνδυασμό «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο», βρέθηκαν στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παντάνασσας, Μυρτιάς, Αγίας Σοφίας και Θέρμου της Περιφερειακής Ενότητας, όπου και έγιναν δεκτοί εγκαρδίως από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.Πρόκειται, όπως είπε χαρακτηριστικά η υπ. Αντιπεριφερειάρχης, για ένα υπέροχο κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας με πλούσια φυσική ομορφιά και πολλές πηγές, προτερήματα που πρέπει να αξιοποιηθούν στο ακέραιο ώστε να αναπτυχθεί περισσότερο η περιοχή αυτή.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων η Χριστίνα Σταρακά μίλησε για το έργο που έχει ήδη γίνει, για αυτά που έχουν σχεδιαστεί και περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα να υλοποιηθούν, ενώ έγινε αποδέκτης των αιτημάτων των κατοίκων για την ανάπτυξη της περιοχής τους.Παράλληλα, η Χρ. Σταρακά είχε συνάντηση με τον νυν Δήμαρχο Θέρμου Θεόδωρο Πορφύρη, όπως επίσης και με τους υποψήφιους Δημάρχους Σπύρο Κωνσταντάρα και Θεόδωρο Κασόλα.