Συνάντηση Λαλιώτη με τους υποψηφίους του στην Αιτωλοακαρνανία

Με ψηφοδέλτιο που ανατρέπει, δημιουργεί και πάνω απ’ όλα γεφυρώνει ανθρώπους, πολιτικές και προτάσεις για λύσεις, δίνει την εκλογική μάχη και στην Αιτωλοακαρνανία ο συνδυασμός του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτη Λαλιώτη.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» χθες συναντήθηκε με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους και τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Σπύρο Ελευθερίου.

Στη συνάντηση που έγινε σε κλίμα αποφασιστικότητας και αισιοδοξίας για το εκλογικό αποτέλεσμα, συζητήθηκαν οι άξονες του προγράμματος του συνδυασμού και οι κατευθύνσεις του προεκλογικού αγώνα. Την Παρασκευή και το Σάββατο, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης θα περιοδεύσει με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη και τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στα αστικά κέντρα και τα χωριά της Αιτωτολοακαρνανίας.«Και στην Αιτωλοακαρνανία, οι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, έχουν τις γνώσεις, τη δύναμη και την εμπειρία να προσφέρουν στον τόπο μας. Εμπειρία που δεν προέρχεται από τις πολιτικές σκηνές των κομματικών θεάτρων, αλλά από την ίδια την κοινωνία, την πραγματική ζωή, τα καθημερινά προβλήματα. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στα κόμματα, όμως μπορούν να προσφέρουν πολλά στους συμπολίτες τους, στα παιδιά τους, γιατί ζουν το πρόβλημα, ξέρουν πού και πώς βρίσκεται η λύση του και είναι αποφασισμένοι να τη δώσουν», δήλωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Παναγιώτης Λαλιώτης.

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Ο Σπύρος Ελευθερίου κατάγεται από τις Φυτείες Ξηρομέρου, είναι 49 ετών και πατέρας τεσσάρων παιδιών. Είναι ένα αξιοσέβαστο μέλος της τοπικής κοινωνίας. Επαγγελματίας αγρότης και επιχειρηματίας του συνεταιριστικού κλάδου, με πολυετή θητεία στην ΠΑΣΕΓΕΣ και τις τοπικές αγροτικές ενώσεις αλλά και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.