Σύντευξη τύπου στελεχών της ΔΗΜΑΡ στο Αγρίνιο [HDvideo]

Συνέντευξη παραχώρησαν σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης παραχώρησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ανδρέας Παπαδόπουλος και οι βουλευτές του κόμματος Νίκη Φούντα και Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο Αν. Παπαδόπουλος τόνισε ότι “η Ευρώπη πρέπει να επιστρέψει στις αρχικές της αξίες που τείνει να χάσει” και υπογράμμισε ότι αυτές οι ευρωεκλογές συνιστούν μια κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της Ευρώπης, “θα είναι μια κομβική απόφαση για το τι Ευρώπη θέλουν οι λαοί της” ανέφερε. Κατέληξε μάλιστα απευθύνταν κάλεσμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι «ότι τα προβλήματα δεν τα έλυσαν ποτέ οι απόντες».

Aπό την πλευρά του ο Γρηγόρης Ψαριανός τόνισε ότι “η λύση για την κρίση της Ευρώπης είναι η περισσότερη Ευρώπη”, πρόσθεσε μάλιστα εμφατικά ότι δεν γνωρίζει τίποτα καλύτερο από την Ευρώπη σε παγκόσμιο επίπεδο. Απηύθυνε και αυτός με τη σειρά του κάλεσμα συμμετοχής στις ευρωεκλογές και τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επικρατήσουν οι δυνάμεις εκείνες που θέλουν τη διάλυση της Ευρώπης. Αναφορά έκανε και στις εξελίξεις στην κεντροαριστρερά τονίζοντας ότι είναι αναγκαιότητα ο επαναπροσδιορισμός της κεντροαριστεράς, χωρίς μάλιστα να αποκλείει τη συμμετοχή του Γ. Παπανδρέου από τη συζήτηση για την κεντροαριστερά.

[vimeo width=”570″ height=”300″]http://vimeo.com/94743890[/vimeo]