Το «Παναγία Ελεούσα» στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισε το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» για νέους με νοητική υστέρηση – συνοδές αναπηρίες Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, στο 4ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης CAPITAL LINKCSR Forum «ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ», που πραγματοποιήθηκε στο HILTON ATHENS HOTEL στην Αθήνα την Τρίτη 27 Μαΐου 2014.

Σκοπός του Συνεδρίου ήταν η ανάδειξη του κοινωνικού προφίλ του επιχειρηματικού κόσμου. Στα πλαίσια της πολιτικής εξωστρέφειας και προβολής του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» η συμμετοχή μας στο συνέδριο αυτό σκοπό είχε την ανάδειξη του σημαντικού κοινωνικού έργου του Εργαστηρίου και του εκπαιδευτικού του ρόλου με την παροχή σφαιρικών ποιοτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υποστηριζόμενης διαβίωσης στους νέους με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας που δεν μπορούν από μόνοι τους να διεκδικήσουν τίποτε στη ζωή τους.

Σημαντική υπήρξε η συνάντηση με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος στο παρελθόν έχει επισκεφθεί το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» και τίθεται αρωγός και συμπαραστάτης του έργου μας.Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κα Διονυσία Σαμαντά, η Προσωπάρχης της Β΄ Εκπαιδευτικής Μονάδας του Αγρινίου κα Φαίνη Τσιμπουράκη και η Λογίστρια κα Χαρά Τηλιγάδα. Η αποστολή μας σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο