Διαψεύδει ο Ρόκος τα περί στήριξης σε Σώκο

Προ ημερών τοπική εφημερίδα του Αγρινίου ανάφερε σε δημοσίευμα πως το στέλεχος του συνδυασμού του Γ. Παπαναστασίου Κώστας Ρόκκος με διαδοχικά και επίμονα μηνύματα καλούσε τους φίλους και ψηφοφόρους του, τόσο στην προεκλογική συγκέντρωση του Θύμιου Σώκου, στο Αγρίνιο, όσο και στην ενίσχυσή του, ο Κ. Ρόκος με δήλωσή του διαψεύδει κατηγορηματικά τα γραφόμενα στο εν λόγω δημοσίευμα. Aπό τη μεριά της πάντως η εφημερίδα δια του εκδότη της επιμένει στο ρεπορτάζ της μιλώντας για φωτογραφικά τεκμήρια που θα δημοσιεύσει στο επόμενο φύλλο της.

Αναλυτικά:
ΡΟΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΕΕ Ν. ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Στην εφημερίδα «ΕΒΔΟΜΑΔΑ» και συγκεκριμένα στο φύλλο της 27ης Μαΐου 2014 στο κεντρικό άρθρο αυτής, αναφερόνταν : «…..το στέλεχος του συνδυασμού του Γ. Παπαναστασίου Κώστας Ρόκκος (τελικά συγκέντρωσε περίπου 1500 ψήφους και εξελέγει στην 4η θέση), πρόεδρος του ΤΕΕ με διαδοχικά και επίμονα μηνύματα καλούσε τους φίλους και ψηφοφόρους του, τόσο στην προεκλογική συγκέντρωση του Θύμιου Σώκου , στο Αγρίνιο, όσο και στην ενίσχυσή του!!!»
Τα ανωτέρω περιγραφόμενα στο δημοσίευμα της εφημερίδος «ΕΒΔΟΜΑΔΑ» , δηλώνω ότι είναι παντελώς ψευδή, και δια της παρούσης τα διαψεύδω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, επιφυλασσόμενος επί παντός νομίμου δικαιώματός μου.

Δήλωση του Δημήτρη Μπακή εκδότη της εβδομαδιαίας εφμερίδσας του Αγρινίου «ΕΒΔΟΜΑΔΑ».
Ο κ. Ρόκκος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Τμήμα Αιτωλ/νίας) και νεοεκελγεμένος με το ψηφοδέλτιο του κ. Παπαναστασίου Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου με την ανακοίνωση του που είδε το φώς της δημοσιότητας σε τοπικά ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης σήμερα (Δευτέρα 2 Ιουνίου), επιχειρεί να διαψεύσει την εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” της οποίας είμαι εκδότης και διευθυντής για το θέμα των SMS.
Επιμένω στην ορθότητα του δημοσιεύματος της εφημερίδας μας και στο φύλλο της που θα κυκλοφορήσει αύριο Τρίτη (3 Ιουνίου) θα υπάρχουν όλα εκείνα τα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ τεκμήρια που θα αποδεικνύουν ότι σε τηλεφωνικούς αριθμούς Μηχανικών του Αγρινίου, έφτασαν μηνύματα (sms) απο το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο κ. Ρόκκος για να ενημερώνει τα μέλη του ΤΕΕ για διάφορα θέματα του, το συγκεκριμένο μήνυμα, που στο οποίο αναφέρεται η εφημερίδα “ΕΒΔΟΜΑΔΑ” (κάλεσμα για παρουσία στην προεκλογική συγκέντρωση-ομιλία, του Θ. Σώκου στο Αγρίνιο.
Το γεγονός αυτό ΔΕΝ μπορεί να διαψευστεί. Εξ’ αλλου για το θέμα αυτό προσωπικά και ενημέρωσα και ρώτησα τον υποψήφιο Περειφερειάρχη κ. Θύμιο Σώκο και προεκλογικά και στο μεσοδιάστημα πρώτης και δεύτερης Κυριακής. Η απάντηση του κ. Σώκου στο ερώτημα μου ήταν η εξής: “Και εγώ πιου εμπλέκομαι σε αυτό που κάνει ο Ρόκκος;”.
Πάντως και εντελώς ενημερωτικά και όση δόση “κουτσομπουλιού” μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει ο κ. Σώκος και ο κ. Ρόκκος συνοδευόμενοι και απο άλλα πρόσωπα την Παρασκευή 23 Μαϊου έπιναν τα ουζάκια τους σε συγκεκριμένο μαγαζί και δημόσια του Αγρινίου. (το τελευταίο δεν αποτελεί ούτε απόδειξη ούτε στοιχείο για το το οτιδήποτε άλλο. Η αναφορά γίνεται μόνο και μόνο γιατί σε μας και για μας η σημειολογία στην καθημερινή ζωή -δες τε σχετικό πόνημα του μεγάλου φιλοσόφου συγγρεαφέα και στοχαστή Ουμπέρτο Εκο- ειδικά στα πολιτικά δρώμενα, παίζει σημαίνοντα ρόλο. Και ο νοών νοήτω…. εν αναομονή των στοιχείων που θα παρουσιάσει για το θέμα αύριο η “ΕΒΔΟΜΑΔΑ”.