Τώρα ψάχνει τον «αντι-Ανέν»

Το γεγονός ότι η Μπράγκα συμφώνησε με τη Λιρς για την παραχώρηση του Ανέν αναγκάζει τον Παναιτωλικό να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Στη Λιρς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φλοράν Ανέν, αφού η Μπράγκα συμφώνησε σε όλα με τους Βέλγους για την παραχώρηση του Γάλλου αριστερού μπακ. Ο Παναιτωλικός είχε συμφωνήσει προφορικά με τον 24χρονο αμυντικό και είχε ζητήσει από τον πορτογαλικό σύλλογο να τον αφήσουν να συνεχίσει στο Αγρίνιο, αλλά στην υπόθεση μέτρησε το γεγονός ότι η σύζυγός του κατάγεται από την ευρύτερη περιοχή, που μένουν οι γαλλόφωνοι του Βελγίου, και τον πίεσε προς την κατεύθυνση να αποδεχθεί την πρόταση της Λιρς.

Ως «αντί-Ανέν» έχει ακουστεί ο Πιπίνης (φώτο), αφού έμεινε ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και ίσως σύντομα να προκύψουν εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση.Παράλληλα, στον Παναιτωλικό είναι περιμένουν ο Ράφαελ να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό τους και να παραμείνει στην ομάδα. Με την πλευρά του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα υπήρξε και χθες μία επαφή και όλα δείχνουν πως άμεσα θα κλείσει το θέμα του.

Στην Κύπρο, μάλιστα, αναφέρουν συνεχώς πως ο Καρυπίδης είναι πιθανό να φύγει από τον Απόλλωνα Λεμεσού και η περίπτωσή του πάντα «παίζει» για τον Παναιτωλικό.

πηγή : sport-fm.gr