Mαζί στο Αγρίνιο για μία live εμφάνιση οι Τσακνής, Μηλιώκας και Ζιώγαλας

Μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του 2012 και την μεγάλη ζήτηση των φορέων πολιτισμού, ο Διονύσης Τσακνής – Νίκος Ζιώγαλας – Γιάννης Μηλιώκας αποφάσισαν για Tρίτη χρονιά να περιοδεύσουν ανά την Ελλάδα και την Κύπρο για να μην στερήσουν την χαρά απο εκείνους που δεν μπόρεσαν να παρακολούθησαν την παραπάνω συναυλία. Ομόφωνα κοινό και κριτικοί, την χαρακτήρισαν σαν την μεγάλη επιτυχία του 2012 και δεν είχαν άδικο. Χιλιάδες κόσμου προσήλθαν στις συναυλίες και στις μουσικές σκηνές για να τραγουδήσουν, να θυμηθούν, να ταξιδέψουν, να ξεχάσουν και να γελάσουν… σε μια σκληρή και άδικη για την πατρίδα μας εποχή.

Ένα εκρηκτικό μείγμα γερόλυκων της Rock, με νέους μουσικούς…. και όποιος αντέξει. Ο πολιτικός στίχος του Διονύση Τσακνή, με την ρωμαντική διάθεση του Νίκου Ζιώγαλα και το αναπτρεπτικό Χιούμορ του Γιάννη Μηλιώκα δημιούργησαν ένα μουσικό παζλ, αντάξιο της μουσικής ιστορίας και σταδιοδρομίας τους.Πρώτον γιατί το rock δεν γερνάει και δεύτερον γιατί τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν. Ένα είναι σίγουρο : Τα αγαπημένα τραγούδια έχουν λόγο ύπαρξης και είναι παντός καιρού.Μαζί τους η Βιολέτα και μια μπάντα με τους καλύτερος Έλληνες μουσικούς……ένα εκρηκτικό μείγμα παλιών ροκάδων.

Έτσι λοιπόν έρχονται και στο Αγρινίου την Παρασκευή 27 Ιουνίου σε ένα νέο σημείο συνάντησης της πόλης στο CABANA (πρώην Μούσσες) που βρίσκεται στο 7ο χιλ. Μεσολογγίου Αγρινίου στις 11:00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου : 10 ευρώ προπώληση καi 12 ευρώ γενική είσοδο.
Πληροφορίες για τη Συναυλία : τηλ: 6906595166