«Γνωρίζω τον τόπο μας»: Επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο Βαράσοβας

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” στα πλαίσια των δράσεών του με θέμα “Γνωρίζω Τον Τόπο Μας” και σε συνεργασία με την Μητρόπολη Ναυπακτίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κάτω Βασιλικής και τους αδελφούς Χρήστο & Γιώργο Παγανιά συμμετέχει στην επίσκεψη και την παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας που θα τελεσθεί το Σάββατο 12 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο της Βαράσοβας.

Κάθε χρόνο η Ι.Μ. Ναυπακτίας διοργανώνει την επίσκεψη στο παλιό αυτό ασκητήριο τελώντας Θεία Λειτουργία παρουσία του Μητροπολίτη Ναυπακτίας κ. Ιερόθεου, του καθηγητή Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Παλιούρα Αθανάσιου και πλήθος πιστών που με καραβάκια έρχονται στο γραφικό αυτό ασκητήριο. Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ευηνοχωρίου “ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ” καλεί όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουλίου το μεσημέρι.

Η αναχώρηση θα γίνει στις 07:00 πμ απ’ το γραφείο του Συλλόγου στο Ευηνοχώρι και στις 07:30 πμ απ’ το Κρυονέρι με καΐκια με την φροντίδα των αδελφών Παγανιά. Μια μοναδική ευκαιρία για να γνωρίσουμε τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας αλλά και να απολαύσουμε το πρωινό μας καφεδάκι στην επιστροφή στο όμορφο Κρυονέρι. Για πληροφορίες και συμμετοχές επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 26310-39219 και 6948211528