2η Ετήσια Συνάντηση του ΙΤΑΘΑΠ στα Σαρδίνια

«Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας στο Πλαίσιο της Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης της Ελλάδος»

Το Ινστιτούτο Τοπικής Ανάπτυξης «Θωμάς & Αφροδίτη Παπανίκος» (ΙΤΑΘΑΠ) οργανώνει την 2η Ετήσια Συνάντηση του στα Σαρδίνια της Ακαρνανίας με θέμα:«Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ακαρνανίας στο Πλαίσιο της Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης της Ελλάδος» στο Χωριό Σαρδίνια της Επαρχίας Βάλτου (Ακαρνανία) του Νομού Αιτωλοακαρνανίας το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 και ώρα έναρξης 9:00 π.μ. Την συζήτηση θα συντονίσει Δρ. Γρηγόρης Θ. Παπανίκος, Επίτιμος Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Στέρλινγκ, Ηνωμένο Βασίλειο & Μέλος του Δ.Σ. ΙΤΑΘΑΠ.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι κάτωθι:
Δρ. Λάμπρος Πυργιώτης, Πρόεδρος Ελλήνων Περιφερειολόγων. Το Παράδειγμα Τεσσάρων Σεναρίων Ενδογενούς Ανάπτυξης για την Ελλάδα το 2020.
Δρ. Σωτήρης Θεοδωρόπουλος, Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Κλάδοι Ατμομηχανές Ανάπτυξης & Μέτρα Πολιτικής Εξόδου από την Κρίση.
Δρ. Παύλος Λουκάκης, Ομότιμος Καθηγητής, Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ο Αμβρακικός Κόλπος ως Ιστορικός Χώρος: Προοπτικές Ανάπτυξης και η Απαίτηση για Ένα Συνολικό και Πολυεπίπεδο Προγραμματισμό και Χωρικό Σχεδιασμό.
κ. Ζώης Κολιός, Αντιπρόεδρος, Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος. Οι Αναπτυξιακές Προοπτικές της Ευρύτερης Περιοχής του Αμβρακικού.
Δρ. Θεόδωρος Τραφαλής, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Οκλαχόμα, ΗΠΑ. Βελτιστοποίηση και Ευφυής Διαχείριση Υδατίνων Πόρων στην Περιοχή της Αμφιλοχίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής ή περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Σήλια Σακκά 210 3634210.