Και ο Παναιτωλικός στους διεκδικητές του Μπαρμπόσα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Πορτογαλία, τέσσερις ελληνικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Έλντερ Μπαρμπόσα ο οποίος αποχωρεί από τη Μπράγκα!Ο Έλντερ Μπαρμπόσα ξανά στο προσκήνιο για τις ελληνικές ομάδες, κι όχι για μία ή δυο αλλά για… τέσσερις! Αυτό υποστηρίζει σήμερα (16/07) η «Record» στην Πορτογαλία, που φέρνει τον 27χρονο μέσο στο στόχαστρο των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικού! Ο Μπαρμπόσα αναμένεται εντός της εβδομάδας να μείνει ελεύθερος από τη Μπράγκα, το κασέ του είναι κοντά στις 300.000 ευρώ το χρόνο και όπως υποστηρίζουν οι συμπατριώτες του, ο πιθανότερος προορισμός του θα είναι η Ελλάδα.

Ο Μπαρμπόσα την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία και είχε καλή παρουσία με 28 εμφανίσεις κι ένα γκολ, με τους Ισπανούς επίσης να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του αλλά και τις ελληνικές ομάδες να είναι γερά στο «κόλπο» σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 27χρονος μέσος απασχολεί την επικαιρότητα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Το καλοκαίρι του 2011 έγινε ολόκληρο… σίριαλ το αν θα τον αποκτήσει ο Παναιτωλικός, ενώ κατά καιρούς έχει «πρωταγωνιστήσει» στο ρεπορτάζ τόσο του ΠΑΟΚ όσο και του Ολυμπιακού!

Όσο για την καριέρα του, ο Μπαρμπόσα άρχισε το ποδόσφαιρο από την Παρέδες και στη συνέχεια τα τμήματα υποδομής της Πόρτο, μέχρι να βρεθεί στην πρώτη ομάδα του 2006. Για μια τετραετία δόθηκε διαδοχικά δανεικός σε Ακαδέμικα, Τροφένσε και Βιτόρια Σετούμπαλ, με τη Μπράγκα να τον κάνει δικό της το 2010. Εκεί ο Μπαρμπόσα σημείωσε 66 εμφανίσεις και 12 τέρματα, πριν δοθεί πέρσι δανεικός στην Αλμερία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 27χρονος εξτρέμ είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές της Πορτογαλίας αλλά και μια φορά με την πρώτη ομάδα των Ιβήρων!

Δείτε τον εν δράσει: