Κανένα πρόβλημα με Μπεχαράνο

Παρά τα όσα υποστήριζαν πριν από λίγα 24ωρα οι ιθύνοντες της Στρόνγκεστ, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη μεταγραφή του Ντιέγκο Μπεχαράνο στον Παναιτωλικό.

Αναστάτωσης προκλήθηκε στις τάξεις του Παναιτωλικού πριν λίγα 24ωρα, όταν οι άνθρωποι της Στρόνγκεστ υποστήριξαν πως τους οφείλονται χρήματα για τη μεταγραφή του Μπεχαράνο. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως όλα ήταν νόμιμα στη μεταγραφή του στα «καναρίνια».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπεχαράνο έχει πάρει άδεια από τους ανθρώπους του Παναιτωλικού έτσι ώστε να πάει στη Βολιβία και να επιστρέψει με την έγκυο γυναίκα του. Στο διάστημα της παραμονής στην πατρίδα του, ο Μπεχαράνο συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Στρόνγκεστ και ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τη μεταγραφή του στην ομάδα του Αγρινίου.

Από εκεί και πέρα, στα μεταγραφικά των «καναρινιών», δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις μετά την προσθήκη του Βιγιαφάνιες. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως η ομάδα του Μάκη Χάβου θα κάνει ακόμα μια κίνηση πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

πηγή : onsports.gr