Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω έργων σε Άκτιο – Αμβρακία και Ιόνια Οδό

Ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής κοινοποιεί αποφάσεις που πάρθηκαν περί κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, λόγω των έργων για το Άκτιο Αμβρακία και την Ιόνια Οδό. Οι ρυθμίσεις αφορούν τόσο στην περιοχή Θυρρείου-Δρυμού, όσο και στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους.

Αναλυτικά:
Αποφασίστηκε η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, της παρακαμπτήριας οδού στην περιοχή Θύρρειου – Δρυμού, από 22+500χθ έως 26+900χ/θ ( χιλ/ση νέου αυτοκινητοδρόμου) για την ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας της υφιστάμενης Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Βόνιτσας , του έργου ΄΄ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ , ΤΜΗΜΑ ΙI΄΄. λόγω εκτελούμενων εργασιών σύμφωνα με την μελέτης της ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε. μέχρι την 16-12 2015.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΙΟΝΙΟΣ Α.Ε.
Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Α.Τ. Βόνιτσας.

Αποφασίστηκε ακόμη η επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, για την προσωρινή παράκαμψη της Επαρχιακής Οδού Αμφιλοχίας – Αμπελακίου ( χ/θ 0+360,00 με αφετηρία την υφιστάμενη Ε.Ο. Αμφιλοχίας –Άρτας), στην περιοχή του Αμφιλοχικού Άργους , στη θέση ΄΄ Κάμπος΄΄ επί της χ/θ 102+727,75 της προς κατασκευή της Κάτω Διάβασης G024 έως και 20-1-2015 σύμφωνα με τη μελέτη της αναδόχου εταιρείας ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ έως την 18.00 και η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω της παρακαμπτήριας οδού, με τη χρήση των προβλεπόμενων από την υπ’ αριθ. ΔΙΠΑΔ/οικ/502 Τεχνικής προδιαγραφής σήμανσης εκτελούμενων οδικών έργων.Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΄΄EURO IONIA΄΄

Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.