Λευκή φιλική ισοπαλία για τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το τελευταίο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Η ομάδα του Αγρινίου ικανοποίησε με την απόδοσή της σε μια αναμέτρηση που είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν.

Σε μεγάλο μέρος του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης ήταν κυρίαρχος έχοντας την κατοχή της μπάλας, όμως οι ευκαιρίες που δημιούργησε ήταν λιγοστές όπως το άστοχο πλασέ του Μπακασέτα στο 43. Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος στο β ημίχρονο και απείλησε με κεφαλιά του Κούσα στο 85’που έδιωξε δύσκολα ο Θεοδωρόπουλος σε κόρνερ, νωρίτερα ο Αστέρας Τρίπολη είχε τη δική του ευκαιρία με το πλασέ του Ντε Μπλάσις που πέρασε ελάχιστα άουτ. Από τους διακριθέντες του Παναιτωλικού ξεχώρισε ο Μαρτίνες.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Κοσίτσκι (59’ Θεοδωρόπουλος), Κιτόκο (55’ Λούι), Παπαχρήστος (46’ Παντελιάδης), Γκοϊάν (64’ Κυριακόπουλος), Ζησόπουλος, Μουνάφο (46’ Ουσέρο), Τιεμπί (46’ Τσοκάνης, 72’ Γαρυφαλλόπουλος), Ασέν (46’ Ρόλε), Νίκο Φερνάντεθ (46’ Κουρμπέλης), Μπακασέτας (72’ Τσιώλης), Μπαράλες (55’ Ντε Μπλάσις).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ράφαελ (86′ Στεφανάκος), Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Μαλεζάς (86′ Ετζενγκέλε), Παπουτσογιαννόπουλος (82’ Μύγας), Καλογέρης, Βιγιαφάνιες (75’ Γοδόι), Μαρτίνες, Κάπελ (88′ Θεοδωρίδης), Άλβες.