Μαζική άμυνα περιμένει από τον Παναιτωλικό ο Παράσχος

Στους τρόπους που θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» ο Ατρόμητος τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της αναμέτρησής τους για την 3η αγωνιστική, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος.Στην αναμέτρηση του Ατρόμητου απέναντι στον Παναιτωλικό αναφέρθηκε ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως ένα γρήγορο γκολ θα είναι καθοριστικό για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:
Για το πώς περιμένει το ματς με τον Παναιτωλικό, μετά την ισοπαλία της ομάδας του Αγρινίου με τον Ολυμπιακό: «Ο Παναιτωλικός θα παρουσιαστεί λίγο αλλαγμένος σε σχέση με την περσινή περίοδο καθώς έκαναν πάρα πολλές μεταγραφές. Έχει αλλάξει η ομάδα τους κατά 50%. Επειδή λίγο πολύ ξέρουμε πως συμπεριφέρεται ο κάθε προπονητής, λίγο πολύ γνωριζόμαστε, νομίζω ότι είναι μία ομάδα που θα παίξει πάρα πολύ κλειστά. Θα βασιστεί καθαρά στις αντεπιθέσεις, όπως είδαμε στο πρώτο παιχνίδι με τον ΟΦΗ όπου έπαιξαν μία μαζική άμυνα. Έτσι λίγο πολύ πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουμε και τον Παναιτωλικό. Δουλεύουμε όλη αυτή την εβδομάδα απέναντι σε κλειστές άμυνες, πώς μπορούμε να τις διασπάσουμε. Αν είμαστε τυχεροί και μπορέσουμε να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ, σίγουρα οι τακτικές των προπονητών μπορούν να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη».

Για το τι πρέπει να αλλάξει για να βελτιωθούν οι επιθετικές επιδόσεις της ομάδας: «Περισσότερο είναι θέμα άγχους και τύχης. Καλό είναι να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες όπως στο Βόλο. Πιστεύω ότι αν κατορθώνουμε να κάνουμε πολλές ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ. Είναι λεπτομέρειες, άλλες φορές η μπάλα θα χτυπήσει δοκάρι και θα βγει έξω, άλλες θα χτυπήσει δοκάρι και θα μπει μέσα. Απλώς έχει μία κακοδαιμονία ο Ναπολεόνι αυτή τη στιγμή που του έχει γίνει άγχος το γκολ. Γι’ αυτό και αυτός ο παίκτης αν μπορέσει και σκοράρει εγώ νομίζω θα απελευθερωθεί κιόλας».

Για το αν θα λείψει ο Γιαννούλης και το τι μπορεί να προσφέρει ο Κοντοές: «Γενικά μας λείπει όλη η αριστερή μας πλευρά. Θα μας λείψει ο Μπρίτο για καιρό. Μας λείπει ο Γιαννούλης που νομίζω ότι αμυντικά και επιθετικά, επειδή οι διαδρομές του ήταν ατελείωτες, και οι σέντρες που έβγαζε και η δουλειά που έκανε πολύ δύσκολα θα μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε. Μακάρι ο Κοντοές και το παιδάκι ο Κούρος που έρχεται από πίσω, να προσαρμοστούν όσο γίνεται πιο γρήγορα. Αλλά από εκεί και πέρα με τις δυνάμεις που είχε ο Γιαννούλης, είναι πολύ δύσκολο να μπορέσουμε να βρούμε έναν τέτοιο παίκτη. Το κυριότερο ήταν ότι με τον Μπρίτο μπορούσαν να συνεννοούνται πάρα πολύ καλά. Πραγματικά βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Αν δούμε όλες λίγο πολύ οι σέντρες που έβγαλε ο Γιαννούλης ήταν με κάποιες πολύ καλές προσπάθειες του Μπρίτο στο χώρο, μερικές πολύ καλές μπαλιές τ0υ Μπρίτο, που μπορούσε να τον βρίσκει συνέχεια και να βγάζει αυτές τις ωραίες σέντρες».

Για την επιστροφή του Ούμπιδες και το αν μπορεί να παίξει με τον Τάτο: «Ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος. Έχει μία φοβία, αλλά πιστεύω πως από την Κυριακή μπορούμε να τον υπολογίζουμε. Σίγουρα μας έλειψε πάρα πολύ και ιδιαίτερα με τα τρεξίματά του και πάνω απ’ όλα με τις καλές σέντρες του και το πολύ καλό κράτημα της μπάλας. Μακάρι να μπορούν να παίξουν και οι δύο γιατί είναι πολύ καλοί τεχνίτες. Απλώς ο Τάτος είπαμε πάρα πολλές φορές ότι έμεινε λίγο πίσω, θέλει λίγο χρόνο και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι θα μπει σύντομα και πολύ δυνατά».