Restart 9 μήνες μετά για Βασιλείου

Ο επιμένων νικά λέει η παροιμία και ο Παναιτωλικός έχει κάθε λόγο από χθες να νοιώθει δικαιωμένος για την επιμονή του στο πρόσωπο του Στέλιου Βασιλείου.

Ο 23χρονος επιθετικός εννέα μήνες μετά το τελευταίο του παιχνίδι στη Super League (11/1/2014, με αντίπαλο τον Εργοτέλη) με τη φανέλα του Λεβαδειακού, έσπασε τα δεσμά του με την ομάδα της Βοιωτίας, λύνοντας κοινή συνεναίσει το συμβόλαιό του και θα έχει μια ακόμη ευκαιρία να αποδείξει πως ήταν και παραμένει ένα γνήσιο ποδοσφαιρικό ταλέντο.Μια νέα σελίδα στην καριέρα του ανοίγεται με το διετές συμβόλαιο που υπέγραψε στην ομάδα του Αγρινίου, όπου θα βρίσκεται σήμερα, με σκοπό να κάνει επανεκκίνηση σε μια καριέρα που παραλίγο να πάει χαμένη.

Παρών στο… παιδομάζωμα που έκανε το 2007 ο Ολυμπιακός στου Ρέντη μαζί με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον Σοϊλέδη, επέλεξε να αφήσει τους πρωταθλητές και να πάει στον Λεβαδειακό παροτρυνόμενος από τον πατέρα του και παλιό παίκτη των Βοιωτών, Θανάση, ώστε να πάρει άμεσα παιχνίδια στα πόδια του.Σε ηλικία 17 ετών, όντας μέλος της Εθνικής Νέων, έκανε ντεμπούτο και έδειξε τα προσόντα του αμέσως. Καθαρό σέντερ φορ, παρά το γεγονός πως κάποιοι προπονητές του πειραματίζονταν, χρησιμοποιώντας τον στα άκρα, με τα τέρματά του κέντρισε το ενδιαφέρον γνωστών ατζέντηδων που του μετέφεραν το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού.

Η Φούλαμ ήταν η ομάδα που τον γλυκοκοίταζε, ο Γιάννης Κομπότης όμως σε αυτές τις περιπτώσεις έχει λόγο και ζητά επεκτάσεις συμβολαίων. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού ο παίκτης αρνήθηκε, το ταλέντο του κινδύνεψε αλλά επέμενε και διακιώθηκε. Ο Βασιλείου πλέον κάνει το δικό του restart σε μια ομάδα που τον πίστεψε και έδειξε και αυτή στοιχεία της δικής του υπομονής …

πηγή : sentragoal.gr