Χάβος: «Να κρατήσουμε τη μπάλα όσο μπορούμε»

Σωστός αμυντικός προσανατολισμός και κατοχή της μπάλας για όση περισσότερη ώρα γίνεται, πρέπει να είναι τα στοιχεία που θα έχει ο Παναιτωλικός για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όπως δήλωσε ο Μάκης Χάβος στον Γιώργο Μαρκόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας του Αγρινίου στην κάμερα του Novasports:
«Έχουμε να παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα που έχει κρατήσει το βασικό της κορμό και έχει τους ίδιους αυτοματισμούς. Με την παρουσία του κου Παράσχου είναι μέσα στις 2-3 ομάδες που παίζουν το πιο όμορφο και ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Ατρόμητο με τον ανάλογο σεβασμό.

Μπορεί να αποχώρησε ο Παπαδόπουλος αλλά ενισχύθηκε με τον Παπάζογλου. Πέρα από τη δύναμη και το τρέξιμο που είναι πολύ σημαντικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο πρέπει να βγάλουμε προσωπικότητα και να κρατήσουμε τη μπάλα στην κατοχή μας.

Είναι δύσκολο το κομμάτι του να φτιάξεις μια καινούρια ομάδα που να παίρνει βαθμούς στο Αγρίνιο αλλά και εκτός έδρας να έχει καλή απόδοση. Φέτος ενισχύθηκε η ομάδα με παιδιά ευέλικτα και με όρεξη για δουλειά. Ελπίζω πως θα δείξουμε καλύτερο πρόσωπο με βάση στην προσωπικότητα.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος παίζει καλό ποδόσφαιρο, οπότε πρέπει να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση και να μπορέσουμε να κρατήσουμε όσο περισσότερο γίνεται τη μπάλα στα πόδια μας για να φανούμε ανταγωνιστικοί».