Έκλεψαν μέχρι και τους ηλιακούς θερμοσίφωνες από το δημοτικό γήπεδο Μεσολογγίου!

Πριν ενα χρόνο το Onairnews είχε βγάλει στην δημοσιότητα την απελπιστική κατάσταση που επικρατούσε στο δημοτικό γήπεδο Μεσολογγίου. Eικόνες εγκατάλειψης σε όλους τους αθλητικούς χώρους και επικίνδυνες παγίδες τραυματισμού για όποιον προσπαθεί να αθληθεί.

Δυστυχώς ενα χρόνο μετά η κατάσταση στο δημοτικό γήπεδο παραμένει η ίδια και χειρότερη.Η προηγούμενη δημοτική αρχή δεν ενδιαφέρθηκε καθόλου για τις αθλητικές εγκαταστάσεις και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Πρόσφατα ανήλικο παιδί που έπαιζε στο κλειστό γήπεδο χτύπησε σε γυάλινη πόρτα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να του κάνουν ράμματα στο πόδι. Η σεζόν η αθλητική ξεκίνησε και ομάδες απο όλα τα αθλήματα προσπαθούν να προπονηθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις οχι απλά εγκαταλελειμμένες αλλά και επικίνδυνες για τραυματισμούς. Αυτές τις ημέρες κάποιοι ξήλωσαν και εξαφάνισαν τις σχάρες όπως βλέπετε στις φωτογραφίες όπως επίσης ξήλωσαν και τα πάνελ απο τους ηλιακούς θερμοσίφωνες.

Η καινούργια δημοτική αρχή είχε σύνθημα «Δήμος για τα παιδιά μας».Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου δυστυχώς είναι ακατάλληλες και επικίνδυνες για τα παιδιά. Θα περιμένουμε να δούμε αν το σύνθημα της νέας δημοτικής αρχής θα ισχύσει και θα μπορούν οι κάτοικοι του δήμου να αθληθούν χωρίς να κινδυνεύουν.

πηγή : onairnews.gr