Κωστούλας : Χρειάζεται χρόνο η ομάδα του Παναιτωλικού

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας. Μίλησε μεταξύ άλλων για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ, το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ αλλά και για τον αρχιδιατητή, Χιού Ντάλας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φώτης Κωστούλας:
Για την φιλοξενία του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο:
«Είναι χαρά μας να φιλοξενούμε μεγάλες ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ. Βέβαια, αυτή τη φιλοξενία την έχουμε για όλες τις ομάδες. Οι σχέσεις μας με τον ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικές εδώ και πολλά χρόνια και αυτό φαίνεται σε όλες τις συναντήσεις μας.

Για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ:
«Δεν ήμασταν αρκετά καλοί και περιμέναμε κάτι καλύτερο. Δίκαια κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Είχε καλύτερες ευκαιρίες, περισσότερη κατοχή και ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Έχει αλλάξει μεγάλο μέρος του ρόστερ και χρειάζεται χρόνο η ομάδα του Παναιτωλικού».

Για ξεκίνημα του πρωταθλήματος:
«Για την ομάδα μου δεν έχω να πω κάτι για την διαιτησία. Δεν μας αδίκησαν. Ο Ολυμπιακός έκανε μια παράσταση στο παιχνίδι με εμάς για την διαιτησία και εγώ δεν συμφωνώ. Έχουν ειπωθεί από πολλά σαιτ πως παίξαμε σκληρό παιχνίδι αλλά δεν αληθεύει. Έγιναν δύο τραυματισμοί παικτών του Ολυμπιακού αλλά όχι από δική μας ευθύνη. Δεν παίζουμε ποτέ σκληρά και οι παίκτες μας προσπαθούν να είναι πιο πολύ τεχνικοί. Σε άλλα ματς έχουν γίνει μερικά λάθη. Για το γκολ μας λένε για ένα λάθος αλλά αυτό έγινε πριν καν κλωτσηθεί η μπάλα. Μερικά το τραβάν πολύ».

Για το πώς του φάνηκε η αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη:
«Δεν ξέρω για ποιο λόγο πήγε στην ΕΠΟ. Πιστεύω πήγε για γενικότερα θέματα και όχι για το παιχνίδι του Παναιτωλικού».

Για το γεγονός πως ο Παναιτωλικός κόβει βαθμούς από μεγάλες ομάδες:
«Το ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερες ομάδες δεν το αμφισβητεί κανείς. Αυτό δεν βγαίνει όμως πάντα στο γήπεδο. Είναι πολύ φυσιολογικό. Ο Ολυμπιακός έπαιζε με την Παναχαϊκή αλλά δυσκολεύτηκε. Μετράει η συγκυρία και η μέρα. Σε μια κακή μέρα μπορεί ακόμα και ο Ολυμπιακός να χάσει από ομάδα κατώτερης κατηγορίας».

Για την σύγκριση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού:
«Εγώ δεν είμαι ειδικός. Είδα πως ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με καλή ποιότητα και πως ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι. Ο ΠΑΟΚ δουλεύοντας κατάλληλα μπορεί να φτάσει στο επίπεδο του Ολυμπιακού».

Για τον αρχδιαιτητή Χιού Ντάλας:
«Είχαμε αγώνα και δεν πήγα στην συνάντηση. Ελπίζω να κάνει κάτι και το τεράστιο θέμα της διαιτησίας να μπει σε καλό δρόμο. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Ο άνθρωπος μπορεί να έχει φοβερές ικανότητες όμως δεν έχει αλλάξει το υλικό».

Για το θέμα των μαγνητοφωνημένων συζητήσεων:
«Κατά πόσο αυτά είναι αξιόποινα θα το κρίνει ο δικαστής. Κάποιες συζητήσεις δείχνουν κάποια αξιόποινα πράγματα αλλά κάποιες άλλες όχι. Κάποια πράγματα που γράφονται δεν έχουν βάση για μια δικαστική απόφαση σε βάρος κάποιου. Το να λέει κάποιος στο τηλέφωνο πέντε πράγματα παραπάνω δεν είναι αξιόποινο. Όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο και ήμουν τελείως άσχετος, στην Γ’ εθνική εμφανιζόντουσαν διάφοροι πονηροί και σωτήρες. Εγώ όμως τους έδιωχνα και τους έκοβα και την καλημέρα».