Oργή στον Παναιτωλικό για τον εμπαιγμό από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού με ανακοίνωση του εκφράζει την οργή του, για την αντιμετώπιση που έτυχε από την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης σε ότι αφορά την μεταφορά του Τμήματος Ανδρών από τον Βόρειο Όμιλο της Α2 Ανδρών στον Νότιο Όμιλο.

Το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού επισημαίνει τα εξής:
• 5 Ιουνίου 2014 : Ο Σύλλογος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Ο.Χ.Ε. και καταθέτει τις προτάσεις του, όπου μεταξύ άλλων πρότεινε την μεταφορά του στον Νότιο Όμιλο στη θέση του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ και την μεταφορά της ομάδας του Βόλου στον Βόρειο Όμιλο στην δική του θέση. Κάτι τέτοιο φάνταζε απαγορευτικό για την διοίκηση της Ο.Χ.Ε. αφού θα παραβιάζονταν η Προκήρυξη.
• 21 Σεπτεμβρίου 2014 : Μετά την μη δήλωση συμμετοχής του Σωματείου ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΙΓΙΟΥ στον Νότιο Όμιλο της Α2 ΑΝΔΡΩΝ και την κενή θέση που δεν δέχτηκαν να καλύψουν τα Σωματεία : ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ, ο Παναιτωλικός ζητά να καλύψει την κενή θέση και να μεταφερθεί στον Νότιο Όμιλο, αφού το κενό που θα προέκυπτε από την δική του μεταφορά στον Βόρειο Όμιλο θα κάλυπτε το Σωματείο ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ. Όμως για μια ακόμη φορά η Ο.Χ.Ε. δεν μπήκε καν στην διαδικασία να απαντήσει στο έγγραφό μας, παρά τις τηλεφωνικές διαβεβαιώσεις τόσο του Προέδρου κ. Χατζηιωάννου , του Προέδρου της ΔΕΠ κ. ΜΑΝΔΑ , αλλά και του κ. ΓΚΑΝΤΗ ότι βλέπουν το αίτημά θετικά και θα κάνουν θετική εισήγηση στο Δ.Σ. Παρόλα αυτά προτίμησαν να κάνουν τον Νότιο Όμιλο με εννέα (9) ομάδες και όχι να ικανοποιήσουν το δίκαιο αίτημά του Παναιτωλικού.

Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλα τα Σωματεία προσπαθούν να βρίσκουν οικονομικές λύσεις για να επιβιώσουν και να μην βάλουν λουκέτο, η Ο.Χ.Ε. σφυρίζει αδιάφορα και συνεχίζει να λειτουργεί με “δυο μέτρα και δυο σταθμά”. Αυτό το λέμε διότι από την Προκήρυξη της Α2 Γυναικών που εστάλη στα Σωματεία διαπιστώσαμε πως η μεταφορά από τον Νότιο στον Βόρειο Όμιλο ήταν εύκολη για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ΑΓΡΙΑΣ, ενώ για το δικό μας Σωματείο ήταν απαγορευτική.
Εμείς σαν ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το άθλημα που αγαπάμε, κόντρα στους «επικίνδυνους» που το διοικούν, για όσο ακόμη το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας.