Βραβεύτηκε ο Γοδόι

Στις εγκαταστάσεις της AUTOVISION – Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων (6ο χιλ. της Ε.Ο. Αγρινίου – Μεσολογγίου), που είναι χορηγός του Παναιτωλικού, έγινε η απονομή του βραβείου του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την 4η αγωνιστική, στον Φερνάντο Γοδόι.

Ο Αργεντινός μέσος στις δηλώσεις του τόνισε: «Αυτή η επιλογή των φιλάθλων είναι ένα κάτι πολύ καλό για μένα, είναι ένα δώρο. Είμαι πολύ χαρούμενος και θέλω να τους ευχαριστήσω που με ψήφισαν. Βρίσκομαι δεύτερο χρόνο στο Αγρίνιο και είναι η πρώτη φορά που παίρνω αυτό το βραβείο. Έτσι είναι ιδιαίτερο για μένα. Ελπίζω ότι η από το ματς με τον Εργοτέλη την Κυριακή, μετά με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια στα υπόλοιπα παιχνίδια, να δείξουμε ότι μπορούμε να πάμε την ομάδα ψηλά».

Την απονομή έκανε ο ιδιοκτήτης κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος, που δήλωσε: «Είμαστε για πέμπτη σεζόν χορηγοί του Παναιτωλικού και στηρίζουμε τον αγώνα που κάνει η διοίκηση εδώ και χρόνια. Σε ότι αφορά τον Φερνάντο Γοδόι, παρακολουθώντας τον από την περσινή χρονιά που βρίσκεται εδώ, τον θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας και απαραίτητο στη θέση που αγωνίζεται. Πιστεύω ότι αδικείται που βραβεύεται πρώτη φορά, αλλά αυτό δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες και μεγάλος ανταγωνισμός. Ο Παναιτωλικός έχει το πιο δύσκολο πρόγραμμα στις πρώτες αγωνιστικές. Έχουμε εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και όλους τους παίκτες και θεωρώ ότι σύντομα θα έρθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα για να πάρουμε τη θέση που μας αρμόζει».