Τετ α τετ Παπαναστασίου – Πατούλη – Για πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτ. Ελλάδος ο Παπαναστασίου (;)

Ο νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης με τον δήμαρχο Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και τον δήμαρχο Μεσολογγίου Ν. Καραπάνο

Με τον δήμαρχο Αμαρουσίου και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας Γιώργο Πατούλη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί χθες ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου στο περιθώριο της εκδήλωσης που διοργανώνεται στο Αγρίνιο με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και των Ιατρικών Συλλόγων Ευρυτανίας, Μεσολογγίου, Πρέβεζας και της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας.

Ως γνωστόν τόσο ο δήμαρχος Αγρινίου όσο και ο δήμαρχος Μεσολογγίου στηρίζουν τον Γ. Πατούλη μέσω του «Κίνηματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» για την προεδρία της ΚΕΔΕ. Ο Γ. Πατούλης για να μπορέσει να εκλεγεί πρόεδρος στην ΚΕΔΕ θα πρέπει να τον στηρίξουν αρκετοί ΠΕΔάρχες. Από τη στιγμή λοιπόν οι εκλογές στην ΠΕΔ προηγούνται (έως τις 15 Οκτωβρίου οι ΠΕΔ είναι υποχρεωμένες να έχουν εκλέξει τα διοικητικά συμβούλια) ο δήμαρχος Αμαρουσίου θα ήθελε να δει εκεί να εκλέγονται αρκετοί από τους υποστηρικτές τους. Έτσι λοιπόν έχει προτείνει στον Γ. Παπαναστασίου, όπως και άλλοι δήμαρχοι της περιοχής, να είναι υποψήφιος πρόεδρος για την ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδος. Το Γ. Παπαναστασίου προτείνει ακόμη και ο νέος δήμαρχος Πύργου Γ. Λιατσής, που είναι από τους παλιότερους αυτοδιοικητικούς στη Δυτική Ελλάδα, στο στρατόπεδο του «Κίνηματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση». Από την μεριά του ο Γ. Παπαναστασίου, σε καμία περίπτωση δεν είχε στις προτεραιότητες του την ΠΕΔ με την έννοια ότι προέχει ο δήμος, βλέποντας όμως τις προτροπές αρκετών συναδέλφων του και τη στήριξή τους, μάλλον πια το σκέφτεται πολύ σοβάρα. Ο Γ. Πατούλης πάντως είναι σίγουρος πως στη Δυτική Ελλάδα θα έχει δικό του ΠΕΔάρχη…

Όπως και να χει πολύ σύντομα τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν… Πάντως αν συμβεί κάτι τέτοιο, Γ. Παπαναστασίου και Π. Μοσχολιός “πάνε καρφί” για μεγάλο ρεκόρ…. Μετά το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας, τον δήμο Αγρινίου, το να παραλάβει ο Παπαναστασίου από το Μοσχολιό και την ΠΕΔ είναι σίγουρα ρεκόρ!