“Μας ταλαιπωρείτε κύριε Γκούντα”

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χρ. Γκούντας έκανε το… λάθος στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον ισολογισμό του 2013 εν είδει εισήγησης, αφού τι εισήγηση θα μπορούσε να κάνει για τα πεπραγμένα της προηγούμενης δημοτικής αρχής (;), να θέσει μια σειρά από ερωτήσεις προς τον ορκωτό λογιστή, αρκετές από τις οποίες αφορούσαν την άρνηση των αρμοδιών υπηρεσιών του δήμου να διευκολύνουν τους ορκωτούς λογιστές με το να παράσχουν τα απαρραίτητα στοιχεία.

Εκνεύρισαν όμως τον πρώην δήμαρχο οι ερωτήσεις του κ. Γκούντα που τον διέκοψε για να πει ότι δεν μπορεί να ταλαιπωρεί το σώμα με τόσες ερωτήσεις… και πως αν ήθελε, να μπορούσε να απευθύνει τις ερωτήσεις του στην υπηρεσία… “Δεν ταλαιπωρώ κανένα! Μια εικόνα χάους μεταφέρω, αν δεν σας αρέσει…” ήταν η απάντηση του νέου αντιδημάρχου που συνέχισε τις ερωτήσεις του. Μάλιστα ο Π. Μοσχολιός βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι την προηγούμενη Δευτέρα, τόσο η συνεδρίαση για τον ισολογισμό, όσο και η πρώτη τακτική δεν ολοκληρώθηκαν.

Αν ταλαιπωρούν τόσο πολύ τον πρώην δήμαρχο οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, μπορεί ο πρόεδρος του Οργάνου να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να καταργηθούν και οι σύμβουλοι να ψηφίζουν ηλεκτρονικά στέλνοντας ένα e-mail στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου…