Σαλμάς : Η ευθύνη για το νοσοκομείο Αγρινίου έχει ονοματεπώνυμο, τον διοικητή

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχαν όσα είπε ο βουλευτής και πρώην αναπλ. Υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς σε συνέντευξή του στον “Αχελώος ΤV” σχετικά με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο Μ. Σαλμάς χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη και αδικαιολόγητη την κατάσταστη που επικρατεί στο νοσοκομείο Αγρινίου και επέρριψε την ευθύνη στη διοίκηση του νοσοκομείου. “Η ευθύνη για το νοσοκομείο Αγρινίου έχει ονοματεπώνυμο, τον διοικητή” είπε χαρακτηριστικά. Αποκάλυψε ακόμη το τι συζήτησε μαζί του και το τι του ζήτησε ο ίδιος να κάνει για το νοσοκομείο : “Του τηλεφώνησα και του ζήτησα να γίνει τροποποίηση των θέσεων που έχουν βγεί για το νοσοκομείο και να λειτουργήσει ο μαγνητικός τομογράφος. Έχει την αποκλειστική ευθύνη για αυτό και του είπα πως κάπου υπάρχει και ένα όριο…. Φαντάζομαι θα κριθεί…” Ακόμη ο Μ. Σαλμάς τόνισε πως οι θέσεις που ανακοίνωσε τώρα ο Γρηγοράκος για το νοσοκομείο Μεσολογγίου είχαν βγεί από τη θητεία του στο υπουργείο το 2009.

Πάντως η συνέντευξη του Μάριου Σαλμά είχε έντονο προεκλογικό χρώμα, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο Μάριος Σαλμάς -που αναμφίβολα του πιστώνεται 100% η λειτουργία του νέου κτίρου του νοσοκομείου και η εξωδικαστική απεμπλοκή του διαγωνισμού για τον εξοπλισμό του νοσοκομείου- θεώρησε σκόπιμο να θυμίσει στους τηλεθεατές ενέργειες που έχει κάνει από…. το 2007 για μια σειρά από τοπικά προβλήματα.