Τέσσερις από την Αιτωλοακαρνανία αρκούν… για την ανανέωση που θέλει το Ποτάμι

Όχι κομματικοί υποψήφιοι αλλά υποψήφιοι από την κοινωνία. Η χώρα δεν θα αλλάξει αν δεν μπουν νέοι άνθρωποι στην πολιτική. Αυτό πιστεύει το Ποτάμι και αυτό προσπαθεί να κάνει πράξη από την πρώτη στιγμή. Και σήμερα απευθύνεται στους ενεργούς πολίτες και τους καλεί να προτείνουν εκείνοι τους άξιους που μπορούν να διεκδικήσουν μια έδρα στην ελληνική Βουλή.

Με αυτά τα λόγια το Ποτάμι προλογίζει την ανακοίνωση με την οποία καλεί τους πολίτες να του υποβάλλουν προτάσεις για υποψήφιους βουλευτές. Μάλιστα για το νομό Αιτωλοακαρνανίας και άλλες πολυεδρικές περιφέρειες το Ποτάμι ψάχνει τέσσερις υποψήφιους βουλευτές. Προφανώς οι υπόλοιποι επτά για τους έντεκα του ψηφοδελτίου θα προκύψουν μέσα από τις… γνωστές κομματικές διαδικασίες…

Βέβαια για να γίνει πράξη το ζητούμενο για το Ποτάμι θα πρέπει και οι προταθέντες από τους πολίτες να αποδεχθούν την πρόταση. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει αν κανείς προτείνει την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Νίκη Φούντα που σύμφωνα με τα σενάρια που διακινούνται, αλλά η ίδια έχει πολλάκις διαψεύσει, φλερτάρει με το Ποτάμι.