Ξεκίνησαν τα συνεργεία του δήμου Αγρινίου τον καθαρισμό του παλιού νοσοκομείου [pics]

Ξεκίνησαν τα συνεργεία του δήμου Αγρινίου τον καθαρισμό του παλιού νοσοκομείου, με έμφαση τον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου Αγρινίου.

Στην κατεύθυνση της υλοποίησης όσων πρόσφατα συζήτησαν ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου και ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου Γ. Βλάχος, ο δήμος Αγρινίου ανέλαβε με δικά του μέσα να προχωρήσει στον καθαρισμού του κτιρίου που εδώ και ενάμιση χρόνο παραμένει κλειστό και ρημάζει. Έτσι συνεργεία του δήμου Αγρινίου και κυρίως το τμήμα πρασίνου ξεκίνησε τον καθαρισμό του παλιού κτίριου νοσοκομείου και του περιβάλλοντα χώρου. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν το νοσοκομείο μετά από ενάμιση χρόνο μηδενικής συντήρησης είχει λογγώσει… και έτσι το πρώτο πράγμα που απαιτήθηκε ήταν το κούρεμα του πράσινου. Η διαδικασία καθαρισμού θα συνεχιστεί και αύριο, ίσως και τις επόμενες μέρες.

Για να μην πάει λοιπόν στράφι και η προσπάθεια που ξεκίνησε, αλλά και για να υπάρξουν άλλες φθορές και λεηλασίες στο κτίριο, είναι η διοίκηση του νοσοκομείου υλοποίησει και την δέσμευσή της στο δήμαρχο Αγρινίου, με την τοποθέτηση ενός τουλάχιστον φύλακα.