Ζητούν επιτακτικά την παραίτηση του διοίκητη του νοσοκομείου στο Μεσολόγγι

Ο διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου Γ. Κυριακόπουλος
Ο διοικητής της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου Γ. Κυριακόπουλος

Ευθέως τη παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Γ. Κυριακόπουλου ζητά με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, που βάζει προμετωπίδα στη ανακοίνωσή του τη φράση «Αν κλείσει μια κλινική, θα κλείσει και το νοσοκομείο…» από συνέντευξη του διοικητή σε τοπική εφημερίδα και στην συνέχεια περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο με τα εξής :

– Καρδιολογική Κλινική: κλειστή τις μισές μέρες του μήνα .–Παθολογική Κλινική : εφημερίες χωρίς Επιμελητή Παθολόγο. – Μικροβιολογικό : οι εξετάσεις πηγαίνουν Αγρίνιο τις μισές μέρες του μήνα.- Μονάδα Τεχνήτου Νεφρού: από τις 5 πήγαμε στις 3 μέρες λειτουργείας- Tηλεφωνικό κέντρο: χωρίς βάρδιες, νύκτες και αργίες.-Κυλικείο: κλειστό – Αγορά υλικών με κριτηρίο όχι τις προδιαγραφές αλλά το κόστος.-Βάρδιες ηλεκτρολόγων μέσω τηλεφώνου και όχι με φυσική παρουσία -Παράνομες αλλαγές σε χώρους .-Αποφάσεις παρακάμπτοντας Υπηρεσίες- και,και ,και……….

“Η μονή υπηρεσία που μπορείτε να δώσετε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει να υπάρχει είναι……. Η παραίτηση σας” καταλήγει η ανακοίνωση.