Επιτροπή για τις επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος στο δήμο Αγρινίου

Η συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στις κατοικίες ευπαθών ομάδων πολιτών του Δήμου Αγρινίου, αποφασίστηκε και σε αυτή ορίζονται ως μέλη οι :
• Τον κ. Καλαντζή Κων/νο, Αντιδήμαρχο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, Δήμου Αγρινίου,
ως Πρόεδρο της ανωτέρω Επιτροπής.
• Τον κ. Κοκόσια Νικόλαο Προϊστάμενο και εκπρόσωπο του αρμόδιου καταστήματος Αγρινίου της ΔΕΗ Α.Ε., ως μέλος της ανωτέρω Επιτροπής.
• Τον κ. Καλογερά Νικόλαο, Προϊστάμενο και εκπρόσωπο του αρμόδιου Γραφείου Αγρινίου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., ως μέλος της ανωτέρω Επιτροπής.

Έργο και σκοπός της ανωτέρω Επιτροπής είναι ο έλεγχος των προϋποθέσεων για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος των ευπαθών καταναλωτών, η συγκέντρωση όλων των στοιχείων που τους διαβιβάζουν οι Δήμοι, οι Περιφέρειες, οι Ιερείς Μητροπόλεις και οι λοιποί θρησκευτικοί φορείς , σχετικά με καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στα συσσίτια των ΟΤΑ, των Περιφερειών, της Εκκλησίας, των κατά την παράγραφο 2 του άρθρου 13 του
Συντάγματος, γνωστών θρησκειών και δογμάτων την 1η Νοεμβρίου 2013 και είναι ήδη αποσυνδεδεμένοι από το Δίκτυο.

Η παραπάνω Ειδική Επιτροπή θα συνεδριάσει στα γραφεία του αρμόδιου καταστήματος της ΔΕΗ Αγρινίου κατόπιν ενημέρωσης των μελών της.Συντονιστής της Ειδικής Επιτροπής ορίζεται η Προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας, κ. Τασολάμπρου Ιωάννα , ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας, στην οποία ανατίθενται και χρέη γραμματέως της ανωτέρω επιτροπής. Αναπληρώτρια ορίζεται η Προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Δημητρογιάννη Ευσεβία, ΤΕ Κοινωνικής Εργασίας.