Βρεφονηπιοκόμος με πλαστό πτυχίο στο δήμο Μεσολογγίου

Με πλαστό πτυχίο φέρεται ότι εργαζόταν για πάνω από δέκα χρόνια μια βρεφονηπιοκόμος σε παιδικό σταθμό του δήμου Μεσολογγίου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ελέγχους που γίνονται από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης στα στοιχεία και τα δικαιολογητικά βάσει των οποίων προσλήφθησαν υπάλληλοι στο δημόσιο αλλά και σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω βρεφονηπιοκόμος με εντολή του δημάρχου Νίκου Καραπάνου έχει ήδη απομακρυνθεί από το πόστο της και πλέον θα δρομολογηθούν όλες οι διαδικασίες των πειθαρχικών κυρώσεων για να τεθεί σε αργία, ενώ οι τυχόν ποινικές κυρώσεις θα διερευνηθούν από τη δικαιοσύνη.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η βρεφονηπιοκόμος με το πλαστό πτυχίο κατείχε διευθυντική θέση σε παιδικό – βρεφονηπιακό σταθμό του δήμου, ενώ σχετικά με το πλαστό πτυχίο οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης, μετά τον έλεγχο που έκαναν, έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως το πτυχίο που εμφάνισε η υπάλληλος, ανήκει σε άλλη απόφοιτη του Πανεπιστημίου και απλώς… τοποθετήθηκε άλλο όνομα…