Αγώνας χαράς και ελπίδας από την ΑΛΦΑ 93 BC και τον Σύλλογο ΑμεΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ (vid)

Το πρωί της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου 2014, στις 11:00 το πρωί, στο Κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου πραγματοποιήθηκε ένας ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στην ΑΛΦΑ 93 BC και την ομάδα του Συλλόγου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες “ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ”.

Τα παιδιά της Ηλιαχτίδας αντιμετώπισαν με θάρρος τους αθλητές της ΑΛΦΑ και έγινε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Στο τέλος έγινε και ένας αγώνας επίδειξης από την ομάδα της ΑΛΦΑ. Η χαρά ήταν μεγάλη για όλους πρωτίστως για τα παιδιά της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ αλλά και τους ανθρώπους που διοικούν και δουλεύουν για το Σύλλογο αυτό που προσφέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κοινωνικό έργο.

“Ως ΑΛΦΑ ελπίζουμε να βοηθήσαμε στο ελάχιστο για να γίνει πιο γνωστή η προσπάθεια των ανθρώπων του Συλλόγου που προσπαθούν να τον κρατήσουν ζωντανό στις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Από την πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πάνο Μπενέκο για τη συνεργασία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας κατ’ αρχήν για το Σάββατο στις 18:00 όπου είναι η πρεμιέρα της ΑΛΦΑ 93 στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ με αντίπαλο το Πύρρο Αρταίων όπου τα παιδιά θα βρίσκονται στις κερκίδες ενώ τα Χριστούγεννα προγραμματίζουμε ένα μεγάλο φιλικό τα έσοδα του οποίου θα πάνε εξ’ ολοκλήρου στο Σύλλογο ΑμεΑ ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ” αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.