Ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου κατά της διαιτησίας : “Εν ψυχρώ εκτέλεση στη Σιάτιστα”

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του ΑΟ Αγρινίου κατά της διαιτησίας με αφορμή την ήττα στη Σιάτιστα, μιλώντας για εν ψυχρώ εκτέλεση…

Αναλυτικά :
Η ομάδα μας ηττήθηκε στον εκτός έδρας αγώνα με τον Γ.Σ. Σιάτιστας.Ηρθε η ώρα να κάνουμε μια αναφορά στη διαιτησία μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση στη Σιάτιστα. Η διαιτησία απέβαλε τους βασικούς μας παίκτες Τσατάλα, Γεωργούλα, Τσιρώνη και Μήτσου με 5 φάουλ, σφυρίζοντας φάουλ σε κάθε επαφή (!) ενώ δεν έκανε το ίδιο με την αντίπαλη ομάδα.

Έγινε και κάτι εξωπραγματικό, για πρώτη φορά στα χρονικά του μπάσκετ καταλογίστηκε σε παίκτη τεχνική ποινή σε επιθετικό ριμπάουντ. Άλλος παίκτης της ομάδας μας μίλησε στον διαιτητή Ζαχάρη που ήταν 15 μέτρα μακριά κι αυτός καταλόγισε στον πρώτο τεχνική ποινή! Είμαστε μια επαρχιακή ομάδα που προάγει το ήθος στη Γ’ Εθνική για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν. Μας διακρίνει η ευγενής άμιλλα και το ήθος, δεν έχουμε αναφερθεί ποτέ στη διαιτησία (αν και είχαμε αδικηθεί παλιότερα) αλλά ο κόμπος έφτασε στο χτένι! Επίσης, οι οπαδοί του Γ.Σ. Σιάτιστας ήταν εχθρικοί και απειλητικοί απέναντί μας.

Παρ’ όλα αυτά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη διοίκηση για την φιλοξενία.