“Μαθήματα εισαγωγής στο χώμα” διοργανώνει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου

405605Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου είναι μια παρέα φίλων, που συναντήθηκαν και έκαναν τον τρόπο ζωής τους προσφορά, στο φίλο δικυκλιστή και στον τόπο τους, μια μέρα του 1993. Από τότε πέρασε πολύς καιρός, με τα κοντέρ να γράφουν πολλές χιλιάδες χιλιόμετρα, τα φιλμ (εκείνη την εποχή) να παίρνουν φωτιά, τις διαδρομές, τους προορισμούς, τις αναζητήσεις, τις χαρές και τις λύπες, να “γράφουν” στις ψυχές όλων. Μετά από 21 χρόνια λειτουργίας, η λέσχη φιλοξενεί στους κόλπους της την δεύτερη γενιά αναβατών.

Μέσα σε όλα αυτά η κοινωνική προσφορά δεν έλειψε. Το AGRINIO MOTO CLUB συμμετείχε και συμμετέχει ενεργά, σε όλες τις πρωτοβουλίες ανάδειξης κοινωνικών προβλημάτων και προβολής του τόπου μας. Στο πλαίσιο του χρέους απέναντι στα μέλη της, στους απανταχού λάτρεις του σπορ στην ανθρώπινη ζωή και με αίσθημα ευθύνης, προσφέρει σε συνεργασία με φορείς και επιχειρήσεις της πόλης του Αγρινίου, τη δυνατότητα σε όλους όσους το επιθυμούν να παρακολουθήσουν “μαθήματα εισαγωγής στο χώμα”, για όσους αρέσκονται στο motocross ή απλά σε διαδρομές εκτός δρόμου. Το event θα λάβει χώρα στην πίστα motocross Αγρινίου το διήμερο 1-­2 Νοεμβρίου. Είναι η πρώτη φορά που στο Αγρίνιο φιλοξενούνται μαθήματα για οδήγηση στο χώμα από μοτοσυκλετιστικό φορέα της πόλης, μετά από ανάλογο εγχείρημα της λέσχης μας το Νοέμβριο του 2011 για μαθήματα οδήγησης στην άσφαλτο.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η χρήση εξοπλισμού ασφαλείας (κράνος μοτοσυκλετιστική ένδυση υπόδηση). Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977406410