Παναιτωλικός – Ξάνθη : Η συνέντευξη τύπου του Μάκη Χάβου [HDvideo]

Χάβος: “Αλλάξαμε το σύστημά μας”
Ο Μάκης Χάβος αποκάλυψε τον λόγο της αγωνιστικής ανάκαμψης του Παναιτωλικού και ζήτησε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο.

“Γνωρίζαμε πόσο σημαντικό ήταν το σημερινό παιχνίδι. Το δουλέψαμε και αλλάξαμε σύστημα παίζοντας με έναν αμυντικό χαφ για να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην Ξάνθη που είναι μια πολύ καλή ομάδα στον άξονα.Αυτό ήταν το μυστικό, όπως και ότι παίξαμε με δυο επιθετικά χαφ. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια”, είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναιτωλικού και συνέχισε:”Δεν μπορεί στη Β εθνική να είναι το γήπεδο γεμάτο και τώρα αυτό να μην γίνεται. Φέτος είναι μία χρονιά σταθερότητας για εμάς”.

[vimeo width=”570″ height=”380″]http://vimeo.com/110713757[/vimeo]

Λουτσέσκου: Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ επιθετικός
Από την πλευρά του, ο προπονητής της Skoda Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, δήλωσε: «Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που μπορούμε να πούμε. Πρώτα από όλα θέλω να συγχαρώ την αντίπαλη ομάδα γιατί έπαιξε πολύ καλά και δεν υπάρχουν σχόλια για τη νίκη τους. Ξεκινήσαμε καλά το ματς αλλά μετά το γκολ που πετύχαμε σταματήσαμε να παίζουμε. Χάσαμε την επιθετικότητα μας, σε κάθε κατάσταση πηγαίναμε πιο αργά στη μπάλα, αφήσαμε τους αντιπάλους να παίξουν πολύ εύκολα ανάμεσα μας και έτσι φυσιολογικά χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ επιθετικός και πρέσαρε πολύ καλά. Κατά τη γνώμη μου ήμασταν πολύ τυχεροί που τελειώσαμε το ημίχρονο στο 2-2. Για το δεύτερο ημίχρονο δεν υπάρχουν σχόλια. Μια καθαρή ήττα για εμάς και μια πολύ καλή εμφάνιση για τον Παναιτωλικό. Τη διαφορά έκανε η επιθετικότητα γιατί πάντα ήταν πριν από εμάς στη μπάλα. Εμείς αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές».